- Konular
- 37
- Online süresi
- 57m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- -44
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar çarım ban yedi 14.07.2015 de 15 gün. SS silinmiş(!) elimde bi fotoğraf var sadece facebooktan arkadaşa atmıştım telefonumdan çekip.
Bu işe 15gün bile fazla iken banımın açılmasına 2gün kala banım 20 güne çıkartıldı. Ayriyetten video silinmiştir. Bastığımda 404 hatası veriyor. Ticket attığım zaman, üst yetkili cezayı az görmüştür deniyor. Pekala, neden tam lonca turnuvalarının ertesi ve ban açılmadan 2 gün önce yapılıyor bu işlem anlamadım doğrusu.
@erdemaa; @admin; @Shorty; Lütfen yüce adalet ile şu işe bir el atın sizlerden rica ediyorum.
Bu işe 15gün bile fazla iken banımın açılmasına 2gün kala banım 20 güne çıkartıldı. Ayriyetten video silinmiştir. Bastığımda 404 hatası veriyor. Ticket attığım zaman, üst yetkili cezayı az görmüştür deniyor. Pekala, neden tam lonca turnuvalarının ertesi ve ban açılmadan 2 gün önce yapılıyor bu işlem anlamadım doğrusu.
@erdemaa; @admin; @Shorty; Lütfen yüce adalet ile şu işe bir el atın sizlerden rica ediyorum.
Son düzenleme:
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Talep atıldığı zaman video vardır, işlem yapılmıştır. İşlem yapıldıktan sonra ticket atan kişi videoyu kaldırmıştır. Bu gayet normal bir durum, talep çözümlenince videoyu kaldırma gereği duymuş. Bunda bu kadar abartılacak bir durum yok, cezan bitince oyuna giriş yapabilirsin.
- Konular
- 37
- Online süresi
- 57m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- -44
- DevLira
- 0
Talep atıldığı zaman video vardır, işlem yapılmıştır. İşlem yapıldıktan sonra ticket atan kişi videoyu kaldırmıştır. Bu gayet normal bir durum, talep çözümlenince videoyu kaldırma gereği duymuş. Bunda bu kadar abartılacak bir durum yok, cezan bitince oyuna giriş yapabilirsin.
Hep okumadan yargılıyorsunuz arkadaşlar, lütfen yapmayınız..
Talep atıldı video var yedik 15gün ban problem yok, video falan siliniyor banım 20güne çıkartılıyor, e birde 3gün mü 1 hafta mı süresi geçen videoların bir değeri kalmıyordu?
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Hep okumadan yargılıyorsunuz arkadaşlar, lütfen yapmayınız..
Talep atıldı video var yedik 15gün ban problem yok, video falan siliniyor banım 20güne çıkartılıyor, e birde 3gün mü 1 hafta mı süresi geçen videoların bir değeri kalmıyordu?
Konunun neresini okumamışım ? Sana güzel bir örnek vereyim. Sen bir ürün aldın fişi(kanıt) ile beraber evine gidiyorsun, gittin. Evde baktın sakat çıktı geri döndün aldığın yere. Hemen fişi(kanıtı) verip iade ettin. Sonuç olarak fiş amacına ulaştığı için artık kullanılma gereği duymuyor. Videolar için geçerlilik süresi 3 gün. Cezası artması gibi olaylar gerekmedikçe olmaz. Sadece bu durumu destekten talep atıp anlatabilirsin. Attıysan talep sıranı beklemelisin.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...