- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,207
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hayatınızda başarılar dilerim.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
O Kadar Emek Boşa Gitti. Fakat en azından emekle yaptıgı itemler başkasında olcagına kendi emeğiyle yaptı kendi sildi bu kadar basit. Bunun üstünden artık prim yapmanıza gerek yok ruh hastaları. Neyse Ateşim Yolun Açık Olsun Oyun Bu Ededi Dostluğumuz Daima Kalıcak Bunu Hiç Bir Zaman Unutma Kardeşim. Normal Hayatında Başarılar.. Her Zaman Yanındayım 

- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ATEŞ O KDAR EMEK BOŞA GİTMEDİ OYUNUN ZEVKİNİ YETERİNCE ALDIĞIMZII SANIYORUM BEN BİRAZ DAHA ERKEN AYRILDIM AMA BELİYYİDİ BÖLE OLACAĞI EN İYİSİNİ YAPTIN KENDİMDEN BİLİYORUM 12 13 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARLA POLEMİĞE GİRMEKTEN BIKMISSINDIR KISACASI BÖYLE OYUNUN AMK :m08:REELDE BAŞARILAR DİLERİM İNŞ KARŞILAŞIRIZ Bİ GÜN CANIM BENİM :l04::ka19:
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Eh be kardeşim Beni sen başlattın sen benden önce gittinOyun zaten oynanacak gibi değil ruh hastası fazlasıyla bulunuyorda onların ekmeğine yağ sürdün böyle :S Bende yakın zamanda aynı şekilde bırakıcam burayı. Sabır yetmiyor çünkü oyun yönetiminin sıfır ilgisi oyuncuların psikolojik bozukluğu oyunun zaten baştan ayağa bombok olması tetikledi zaten buraya kadar. Her zaman yanındayım kankardeşim. oyun sadece araç. Dostluk baki.
Yağ sürme felan yok kanka alışıla gelmiş sistemin kölesi olan 10-15 üye oynaya dursun
Vedamı ettim oyunu sildim
Ely online kitlesince çok şanslı büyü mü yapmışlar nedir 1 oynayan o kadar vasat olması
hataların cilt cilt olmasına rağmen bırakamıyor yahu
Karakter & item silişi ile vakit harcama kanka direkt oyunu sil
Yazık Oldu Okadar Emeklerımızın Hepsı Boşa Gıtmesı Ve Bu Oyunu Cocuklar Oynayınca Oyunda Zevk Kalmıor Saglıcakla Ateşcım
Oyunda verilen emeğin dibi batsın benim açımdan zerre değeri yok epey vakit ısrafına yol açtı üzücü kısım orası
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Eyv kardeşim yine beraberiz zatenEn mantıklısını yapmışın kardeşim bırakmakla bu sv nin tadı kactı artık , Allaha emanet yolun acık olsun ...

O Kadar Emek Boşa Gitti. Fakat en azından emekle yaptıgı itemler başkasında olcagına kendi emeğiyle yaptı kendi sildi bu kadar basit. Bunun üstünden artık prim yapmanıza gerek yok ruh hastaları. Neyse Ateşim Yolun Açık Olsun Oyun Bu Ededi Dostluğumuz Daima Kalıcak Bunu Hiç Bir Zaman Unutma Kardeşim. Normal Hayatında Başarılar.. Her Zaman Yanındayım![]()
Eyv kaanım daima birlikteyiz,Seninde videonu bekliyorum bu tarz

ATEŞ O KDAR EMEK BOŞA GİTMEDİ OYUNUN ZEVKİNİ YETERİNCE ALDIĞIMZII SANIYORUM BEN BİRAZ DAHA ERKEN AYRILDIM AMA BELİYYİDİ BÖLE OLACAĞI EN İYİSİNİ YAPTIN KENDİMDEN BİLİYORUM 12 13 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARLA POLEMİĞE GİRMEKTEN BIKMISSINDIR KISACASI BÖYLE OYUNUN AMK :m08:REELDE BAŞARILAR DİLERİM İNŞ KARŞILAŞIRIZ Bİ GÜN CANIM BENİM :l04::ka19:
Harcanan vakte kıyas alınan haz orantısızdı buna istinaden yine keyfimiz yerindeydi
Erken değil tam vaktinde ayrıldın,Biz geciktik sanada hayatında başarılar iboşov

Oyun zaten oynanacak gibi değil ruh hastası fazlasıyla bulunuyorda onların ekmeğine yağ sürdün böyle :S Bende yakın zamanda aynı şekilde bırakıcam burayı. Sabır yetmiyor çünkü oyun yönetiminin sıfır ilgisi oyuncuların psikolojik bozukluğu oyunun zaten baştan ayağa bombok olması tetikledi zaten buraya kadar. Her zaman yanındayım kankardeşim. oyun sadece araç. Dostluk baki.