bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yeni Ajan Eventi//Forumda Tek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bvural41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ödül ne acaba ? onu biz mi ayarlıyoruz yoksa hazır olarak mı glıyor ?

Event sonucunda kazanan oyuncuya kendin herhangi bir ödül verebilirsin quest içeriğinde item veren herhangi fonksiyon yok

Ödül fonksiyonu questte belirtmesine gerek yok 2 ayrı mob eklemiş 5001 kodlu slot ve 5004 kodlu slot 5001 kodlu slottan 29 adet bırakıyor 5004 ise ödül verecek olan slot yani ödül ne olsun istiyorsanız 5004 kodlu slottan düşen itemi ayarlamak yeterli.
command ( "m 5001 29" ) - Normal Slot
command ( "m 5004 1" ) - Ödül Veren Slot

Ödül fonksiyonu questte belirtmesine gerek yok 2 ayrı mob eklemiş 5001 kodlu slot ve 5004 kodlu slot 5001 kodlu slottan 29 adet bırakıyor 5004 ise ödül verecek olan slot yani ödül ne olsun istiyorsanız 5004 kodlu slottan düşen itemi ayarlamak yeterli.
command ( "m 5001 29" ) - Normal Slot
command ( "m 5004 1" ) - Ödül Veren Slot

Onu bende farkettim ama arkadaş bu questin ödül verip vermediğini sormuş bende vermediğini söyledim :) konudaki kill questine ödül eklenmesi daha mantıklı bence

Onu bende farkettim ama arkadaş bu questin ödül verip vermediğini sormuş bende vermediğini söyledim :) konudaki kill questine ödül eklenmesi daha mantıklı bence
Tabiki daha mantıklı, eventi yapacağı zaman ödülü belirlemesi güzel birşey diğer türlü event yapmadan reboot filan mantıksız ama ben sadece arkadaşa belirtmek istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri