HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ödül ne acaba ? onu biz mi ayarlıyoruz yoksa hazır olarak mı glıyor ?
Event sonucunda kazanan oyuncuya kendin herhangi bir ödül verebilirsin quest içeriğinde item veren herhangi fonksiyon yok
Ödül fonksiyonu questte belirtmesine gerek yok 2 ayrı mob eklemiş 5001 kodlu slot ve 5004 kodlu slot 5001 kodlu slottan 29 adet bırakıyor 5004 ise ödül verecek olan slot yani ödül ne olsun istiyorsanız 5004 kodlu slottan düşen itemi ayarlamak yeterli.
command ( "m 5001 29" ) - Normal Slot
command ( "m 5004 1" ) - Ödül Veren Slot
Ödül fonksiyonu questte belirtmesine gerek yok 2 ayrı mob eklemiş 5001 kodlu slot ve 5004 kodlu slot 5001 kodlu slottan 29 adet bırakıyor 5004 ise ödül verecek olan slot yani ödül ne olsun istiyorsanız 5004 kodlu slottan düşen itemi ayarlamak yeterli.
command ( "m 5001 29" ) - Normal Slot
command ( "m 5004 1" ) - Ödül Veren Slot
Onu bende farkettim ama arkadaş bu questin ödül verip vermediğini sormuş bende vermediğini söyledim
konudaki kill questine ödül eklenmesi daha mantıklı benceTabiki daha mantıklı, eventi yapacağı zaman ödülü belirlemesi güzel birşey diğer türlü event yapmadan reboot filan mantıksız ama ben sadece arkadaşa belirtmek istedim.Onu bende farkettim ama arkadaş bu questin ödül verip vermediğini sormuş bende vermediğini söyledimkonudaki kill questine ödül eklenmesi daha mantıklı bence
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)