Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
D.D.V bölümüne ait tüm konuları incelemiş bulunmaktayım, zira açacağım konuların içeriği "Bölüm Kuralları" çerçevesinden ziyade, var olan yaşam araştırması için kaynak paylaşma ya da yardımlaşma çerçevesinden olacağını temin edebilirim.
Bu arada "Dünya Dışı Yaşam sadece bedenlere tabii olmamalı - Enerji bir yaşam formudur!" İncelemenizi tavsiye ederim.
![]()
Mars bir gezegen dolayısıyla D.D.V bir varlık konuda ise NASA'nın Mars ile ilgili görüntüleri birleştirerek Mars'ta gezinti yapıyormuş hissi verecek bir program hazırladığından söz ediliyor.Bu bölümün uygun olduğunu düşünüp bu bölüme taşıdım sonuçta konunu kapatmadım alt bölüme taşıdım :ka19: Blog linkini editlediğimden dolayı resim gözükmüyor günceller misin lütfen?

Mars bir gezegen dolayısıyla D.D.V bir varlık konuda ise NASA'nın Mars ile ilgili görüntüleri birleştirerek Mars'ta gezinti yapıyormuş hissi verecek bir program hazırladığından söz ediliyor.Bu bölümün uygun olduğunu düşünüp bu bölüme taşıdım sonuçta konunu kapatmadım alt bölüme taşıdım :ka19: Blog linkini editlediğimden dolayı resim gözükmüyor günceller misin lütfen?![]()
NASA keşif aracı bu programı kullanmalı mı bilmiyorum? Alt bölüme taşıyıp taşımamanız önemli bir şey değil, ben sadece bu hususu biraz derinlemesine incelemek isteyenler olursa çağrı yaptım.
Artık nereden duyulursa, Selçuk ve Çağatay duyarsa beni bu iş biraz ilerlemeli artık.
Tabii, güncelleyeyim sayın yetkili.NASA keşif aracı bu programı kullanmalı mı bilmiyorum? Alt bölüme taşıyıp taşımamanız önemli bir şey değil, ben sadece bu hususu biraz derinlemesine incelemek isteyenler olursa çağrı yaptım.
Artık nereden duyulursa, Selçuk ve Çağatay duyarsa beni bu iş biraz ilerlemeli artık.
Tabii, güncelleyeyim sayın yetkili.
Bu mesajımdan önce yazdığım mesajda resim gözükmüyordu bu mesajı yazarken tekrar baktım gözüküyor
Mars'ta yaşam olabileceği de konuşuluyordu bi aralar hatta bir haber okumuştum.Haberin içeriği ise yıllar önce Mars'ın büyük çoğunluğunun nehirlerden oluştuğu ile ilgiliydi
NASA'nın bu uygulamasını yıllar sonra Kepler-452b isimli yaşadığımız dünyaya en çok benzeyen ve canlı yaşamı olduğu gezegen için yapmış olduğunu görmek hoşuma giderdi 
Bu mesajımdan önce yazdığım mesajda resim gözükmüyordu bu mesajı yazarken tekrar baktım gözüküyorMars'ta yaşam olabileceği de konuşuluyordu bi aralar hatta bir haber okumuştum.Haberin içeriği ise yıllar önce Mars'ın büyük çoğunluğunun nehirlerden oluştuğu ile ilgiliydi
NASA'nın bu uygulamasını yıllar sonra Kepler-452b isimli yaşadığımız dünyaya en çok benzeyen ve canlı yaşamı olduğu gezegen için yapmış olduğunu görmek hoşuma giderdi
![]()
Mars eski medeniyetlerin yaşadığı büyük bir imparatorluktur.
O medeniyetler büyüklüğünü kış uykusuna vermiştir.
Orada yaşam olmuştur, şu an kalıntılarına bakmak bizlere kepler'de yaşama umudu vermemeli. Ki biz bu Dünyayı sömürmeden başka Dünyalar bulacağımızdan emin değilim. Bulsalar bile bunu bizlerden "Yeşil Sır" olarak saklayacaklarından adım kadar eminim.
Umarım okuduğumuz batı haberler, bu sefer de bizim için sansürsüz gelir. 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)