Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Mars'ta Gezinti İmkanı (Mars Trek) *

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kozmik Anafor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 549

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

8bldar.jpg

NASA, bugüne kadar Mars üzerinde elde ettiği fotoğrafları ve görüntüleri birleştirerek Mars'ta gezinti yapabileceğiniz bir program hazırladı.

Mars Trek ismi verilen program, Mars üzerinde bölgeleri isimleriyle beraber 2 ve 3 boyutlu görüntüleme imkanı sunuyor. Ayrıca ziyaret ettiğiniz bölgelerin koordinatları, bilgileri ve özellikleri de takip edilebiliyor.

Destekleyen sağlayacılar; Chrome 18+, Firefox 4+ ve Safari 8+

Mars'ta gezinti için:

Son düzenleme:
Uygun bölüme taşıyıp blog linkini kaldırdım

Uygun bölümün burası olacağından biraz şüphe duydum. :) Açıkçası bu uygulamayı kullanıp Dünya Dışı Varlık arayan bir kitle var mı merak ediyorum? :) Eğer gerçekten bu şekil yaşam arayan arkadaşlar var ise benimle irtibata geçebilirler, bir kaç tane ödünç teleskop verebilirim. :)

Uygun bölümün burası olacağından biraz şüphe duydum. :) Açıkçası bu uygulamayı kullanıp Dünya Dışı Varlık arayan bir kitle var mı merak ediyorum? :) Eğer gerçekten bu şekil yaşam arayan arkadaşlar var ise benimle irtibata geçebilirler, bir kaç tane ödünç teleskop verebilirim. :)

Uzay ile ilgili konular bu bölüme taşınıyor.Konu açmadan önce açacağın konu daha önce açılmış mı diye arama yapıp konunun kurallara uygun olması için bölüm kurallarını okumalısın :)

Uzay ile ilgili konular bu bölüme taşınıyor.Konu açmadan önce açacağın konu daha önce açılmış mı diye arama yapıp konunun kurallara uygun olması için bölüm kurallarını okumalısın :)

:) D.D.V bölümüne ait tüm konuları incelemiş bulunmaktayım, zira açacağım konuların içeriği "Bölüm Kuralları" çerçevesinden ziyade, var olan yaşam araştırması için kaynak paylaşma ya da yardımlaşma çerçevesinden olacağını temin edebilirim. :) Bu arada "[h=3]Dünya Dışı Yaşam sadece bedenlere tabii olmamalı - Enerji bir yaşam formudur!" İncelemenizi tavsiye ederim. :)[/h]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri