Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
NASA, bugüne kadar Mars üzerinde elde ettiği fotoğrafları ve görüntüleri birleştirerek Mars'ta gezinti yapabileceğiniz bir program hazırladı.
Mars Trek ismi verilen program, Mars üzerinde bölgeleri isimleriyle beraber 2 ve 3 boyutlu görüntüleme imkanı sunuyor. Ayrıca ziyaret ettiğiniz bölgelerin koordinatları, bilgileri ve özellikleri de takip edilebiliyor.
Destekleyen sağlayacılar; Chrome 18+, Firefox 4+ ve Safari 8+
Mars'ta gezinti için:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Uygun bölüme taşıyıp blog linkini kaldırdım
Uygun bölümün burası olacağından biraz şüphe duydum.
Açıkçası bu uygulamayı kullanıp Dünya Dışı Varlık arayan bir kitle var mı merak ediyorum?
Eğer gerçekten bu şekil yaşam arayan arkadaşlar var ise benimle irtibata geçebilirler, bir kaç tane ödünç teleskop verebilirim.
Uygun bölümün burası olacağından biraz şüphe duydum.Açıkçası bu uygulamayı kullanıp Dünya Dışı Varlık arayan bir kitle var mı merak ediyorum?
Eğer gerçekten bu şekil yaşam arayan arkadaşlar var ise benimle irtibata geçebilirler, bir kaç tane ödünç teleskop verebilirim.
![]()
Uzay ile ilgili konular bu bölüme taşınıyor.Konu açmadan önce açacağın konu daha önce açılmış mı diye arama yapıp konunun kurallara uygun olması için bölüm kurallarını okumalısın

Uzay ile ilgili konular bu bölüme taşınıyor.Konu açmadan önce açacağın konu daha önce açılmış mı diye arama yapıp konunun kurallara uygun olması için bölüm kurallarını okumalısın![]()
D.D.V bölümüne ait tüm konuları incelemiş bulunmaktayım, zira açacağım konuların içeriği "Bölüm Kuralları" çerçevesinden ziyade, var olan yaşam araştırması için kaynak paylaşma ya da yardımlaşma çerçevesinden olacağını temin edebilirim.
Bu arada "[h=3]Dünya Dışı Yaşam sadece bedenlere tabii olmamalı - Enerji bir yaşam formudur!" İncelemenizi tavsiye ederim.
[/h]Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)