Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bursa'da 5 Ayrı Kazada 12 Kişi Yaralandı

RyugaTR

Manolete
Banlı
TM Üye
Katılım
31 Ocak 2013
Konular
3,074
Mesajlar
6,408
Online süresi
3g 79831s
Reaksiyon Skoru
219
Altın Konu
1
Başarım Puanı
342
TM Yaşı
13 Yıl 2 Ay 22 Gün
MmoLira
2,105
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

'nın ilçesinde meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında toplam 12 kişi yaralandı.
Bursa-Ankara karayolu üzeri Cerrah kavşağında meydana gelen kazada, TIR ile özel otomobil çarpıştı, bir kişi yaralandı.
Cerrah kavşağındaki kırmızı ışıkta bekleyen İrfan Orhan yönetimindeki 16 TB 406 plakalı özel otomobil, iddiaya göre yeşil ışığın yanması ile birlikte hareket etti. Sağlı-sollu ilerleyen araçların ortasında kalan özel otomobil, yanında seyir halinde olan Sabri K. yönetimindeki 16 NDS 13 plakalı TIR ile çarpışarak yol üzerinde ters döndü. Özel otomobil orta refüje çıkarak ancak durabildi. Kazada, özel otomobil sürücüsü yaralandı.
ELEKTRİKLİ BİSİKLET İLE BİSİKLET ÇARPIŞTI
önündeki kavşakta meydana gelen kazada, 'ın kullandığı elektrikli bisiklet ile çarpışan bisiklet sürücüsü 28 yaşındaki Murat Toptik daha sonra Metin Vural yönetimindeki 16 AOK 22 plakalı kamyonun kasasına çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü Murat Toptik yaralandı.
Aynı saatlerde ikinci kaza ise AVM kavşağında meydana geldi. yönetimindeki 34 UZ 8316 plakalı özel otomobil, AVM kavşağında, 14 yaşındaki Çağatay Bekil'in kullandığı elektrikli bisiklet ile çarpıştı.
Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümü 12. Sokakta meydana gelen kazada ise, Süleyman Emir yönetimindeki 16 BJY 42 plakalı kamyonet, sokak üzerinde seyir halinde olan 32 yaşındaki Kadir Çoban'ın kullandığı elektrikli bisiklet ile çarpıştı.
8 KİŞİLİK AİLEYİ ALLAH KORUDU
'nın ilçesindeki yakınlarının düğününden, ikamet ettikleri 'e dönen 8 kişilik ailenin içerisinde bulunduğu özel otomobil, 'e bağlı Eskikaracakaya Mahallesi yolunda şarampole uçtu. Tarlalık alana dalarak yaklaşık 250 metre sürüklenen özel otomobilde şans eseri ağır yaralanan olmadı. Önceki gece saat 00.00 sıralarında, 'teki düğünün ardından İnegöl-Domaniç yolundan 'e dönmek için seyreden sürücü 40 yaşındaki Ufuk Çakır yönetimindeki 16 094 plakalı özel otomobil, Bursa-Ankara karayoluna kısa yoldan çıkmak için 'e bağlı Tahtaköprü ile Eskikaracakaya arasındaki yolu tercih etti. Altgeçitten geçip Eskikaracakaya Mahallesi yolunda seyreden otomobilde sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil tarlalık alana uçtu. İçerisinde 8 kişi bulunan özel otomobil takla atmadan tarlaYA sürüklenerek yaklaşık 250 metre sonra toprağa çarparak durabildi.
Kendi imkanları ile özel otomobilin içinden çıkan yaralılar, kaza yaptıklarını sağlık ve ekiplerine bildirdikten sonra, yol üzerine çıkarak sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Kaza yerine ambulansların yanı sıra Arama Kurtarma ekibi de sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, hafif yaralı olan sürücü Ufuk Çakır ile özel otomobilde bulunan 8 yaşındaki Ezgi Çakır, 12 yaşındaki , 10 yaşındaki , 7 yaşındaki Buket Yaşa, 55 yaşındaki , 33 yaşındaki Gülbahar Çakır ile 50 yaşındaki Hümmet Yücel'e müdahale etti.
5 ayrı kazada yaralanan 12 kişi sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst