Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İlköncelikle merhaba şu an 4 gb serverim var assabilişimden ama hiç memmun değilim
İlk 3 ayı nakit ödeyeceğim. Uygun fiyata sağlam bi hosting önerirmisiniz ayrıca beklentilerim.
Hackshield olmalı
Packlar kilitli olmasın öyle saçma şeymi olur adam bana serveri veriyor locale root kitlemiş heryerde hostingin reklamı var ne pack düzenliyom ne yenilik ekleyebiliyorum
Eğer pack açamazlarsada kendim files bulurum ona hackshield yapabilirler
Beklentilerim bunlardır uygun fiyat olsun hosting + domain sağlarsada iyi olur
İlk 3 ayı nakit ödeyeceğim. Uygun fiyata sağlam bi hosting önerirmisiniz ayrıca beklentilerim.
Hackshield olmalı
Packlar kilitli olmasın öyle saçma şeymi olur adam bana serveri veriyor locale root kitlemiş heryerde hostingin reklamı var ne pack düzenliyom ne yenilik ekleyebiliyorum
renklıhostu onerıyorum kardesım hıle fıleslerı yenılemısler ve saldırı korumalarına onlem ıcın konularını kapattıklarını bılıyorum ve sureklı ıletısım halındeyız kendılerı ıleİlköncelikle merhaba şu an 4 gb serverim var assabilişimden ama hiç memmun değilim
Hackshield olmalı
sımdı konuyu edıterken ne yazdıgını net hatırlamıyorum ama butun vaktı saldırı yazılımlarına ve fılese harcıcaklar tanıtım konumuzu kapatıyoruz demıslerdı @renklihost ;Saldırıyla konular ne alaka
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)