yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kurduğum karakteri silemiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Saucisson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 518
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba iyi çalışmalar oyunun bug'u yada hatası mıdır bilmiyorum yardım masasınada konu açtım bilgilendirirseniz sevinirim. ben kurduğum 4. karakter olarak şamanımı karakter silme şifresini dogru girdigim halde silemiyorum neden bilmiyorum karakter silme şifremi değiştiriliyorsa değiştirelim olmadı bu hatayı düzeltelim. Karakterim Keith serverinde Kırmızı bayrak 1. köydedir. Lütfen acilen cevap verin.:(:(

Merhaba iyi çalışmalar oyunun bug'u yada hatası mıdır bilmiyorum yardım masasınada konu açtım bilgilendirirseniz sevinirim. ben kurduğum 4. karakter olarak şamanımı karakter silme şifresini dogru girdigim halde silemiyorum neden bilmiyorum karakter silme şifremi değiştiriliyorsa değiştirelim olmadı bu hatayı düzeltelim. Karakterim Keith serverinde Kırmızı bayrak 1. köydedir. Lütfen acilen cevap verin.:(:(

Merhaba

Yeni bir karakter silme şifresi isteyip denediniz mi ? , ayrıca karakter silme şifresini oyundayken karakter değişikliği yaptığınızda öyle silip denerseniz olmaz sunucudan tamamen çıkıp hesabınıza tekrar giriş yapıp öyle deneyin.

Son düzenleme:
Merhaba

Yeni bir karakter silme şifresi isteyip denediniz mi ? , ayrıca karakter silme şifresini oyundayken karakter değişikliği yaptığınızda öyle silip denerseniz olmaz sunucudan tamamen çıkıp hesabınıza tekrar giriş yapıp öyle deneyin.

Evet oldu silmeyi başardım komple cıkıp yeni bir şifre istedim oldu teşekkür ederim yardımcı oldugun icin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri