- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Öncelikle değerli görüşlerin ve önerilerin içni teşekkür ederim. Böyle düzgün şekilde isteklerini yerine getiren kişilere saygım sonsuz.
Fakat oyuncu sayısı düşüşü konusunda katılamaycağım çünkü pidge de böyle bir problem olmadı aksine yukarı doğru bir ivme var. Pidgede şöyle bir sorun var sadece diğer serverlarda olmadığı kadar ynei haritada takılıyor oyuncular. Yani şöyle söyliyim yeni haritada 70-100 arası bir oyuncu var sürekli, diğer serverlarda böyle değil. O yüzden diğer haritalar daha az görünüyor.
Şimdi son güncellemelerde ortaya çıkan hataları da düzeltiyoruz ki amacımız zaten sizlere daha iyi bir oyun sunmak. Ayrıca lonca turnuvaları ile ilgili yaptığımız bir çalışma var, çok kısa bir süre içinde aktif etmeyi planlıyoruz. Onu aktif ettikten sonra her ay ya da her 2 ayda bir lonca turnuvaları yapacağız. Tamamen otomatik bir sistem geliyor
Oyun içinde yeniliklere devam edeceğiz bu süreçte varsa önerileriniz bize bildirirseniz değerlendirebiliriz tabiki. Çeşitli noktalarda reklamlarımız var, arttırarak devam ediyoruz. Son güncellemelerimiz bitip, lonca başvurualrı başlayınca da bunu en üst noktaya çıkartacağız.
Eventlar konusunda ki durumuda dikkate alacağız. İlerleyen günlerde bununla ilgili de düzenlemeler yapacağız.
70-100 arası online gözüküyor dıyorsunda.oyun içinde aktif oalrak yer alan bizleriz genllikle hiç okdar onlıne oldugunu düşünmüyorum.
1kişi 3 hesap açıyor zaten.taş patlasın pidgede 50-60 oyuncu oynuyor.bumu ivme kazanmak.

- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar ve Elym2 yöneticileri.
Bende eski bir MMOMT2 VE Elym2 Ely3,Ely4 Oyuncusu olarak. Birkaç yorum yapmak istiyorum.
Mmomt2 maceram ilk okullarda başlamıştı benim MMOMT2 Mars sunucusu açıldığı ilk gün ( heralde bir 5 yıl vardır ) o zaman başlamıştım.
Şimdi ise lise bitti ve üniversiteli oldum bu yıl, başka bir şehire taşınacağım okul için ev tutma falan filan anlıyacağınız dışarda para harcamaya pek imkanım olmayacağı için Elym2 ye tekrar başlamak istedim bunun sebebi adminlerin ve yöneticilerin güvenilir olması verilen emekleri hiçe saymaması yani SERVERİN ÖMRÜ'dür.
O yüzden yaklaşık olarak 1 aydır Elym2 Pidge serverini takip ediyorum, gerek forum gerek oyun olarak. Piyasa uçmuş durumda malesef yeni başlayan arkadaşların oranı %10 Diyebiliriz diğer %90 lık kesim ise istanbulun elit tabakası boğazda evleri olan insanlar gibiler
. Yani yeni başlayıp onları yakalamak oyuna para yatırsak bile neredeyse bir 1 yılı bulur sanırım.
Servere ilk giren oyuncular pazarlara tıklıyor ve uçuk Fiyatları görüyor (50t 150 t 1500 T) gibi fiyatlar var ve direk çıkıyorlar.
Elym2 yöneticileri eğer yeni bir server kurma veya piyasada ki fiyatları eşitsizlikleri değiştirebilirlerse bende rezervasyonumu yapıyorum.
Bende eski bir MMOMT2 VE Elym2 Ely3,Ely4 Oyuncusu olarak. Birkaç yorum yapmak istiyorum.
Mmomt2 maceram ilk okullarda başlamıştı benim MMOMT2 Mars sunucusu açıldığı ilk gün ( heralde bir 5 yıl vardır ) o zaman başlamıştım.
Şimdi ise lise bitti ve üniversiteli oldum bu yıl, başka bir şehire taşınacağım okul için ev tutma falan filan anlıyacağınız dışarda para harcamaya pek imkanım olmayacağı için Elym2 ye tekrar başlamak istedim bunun sebebi adminlerin ve yöneticilerin güvenilir olması verilen emekleri hiçe saymaması yani SERVERİN ÖMRÜ'dür.
O yüzden yaklaşık olarak 1 aydır Elym2 Pidge serverini takip ediyorum, gerek forum gerek oyun olarak. Piyasa uçmuş durumda malesef yeni başlayan arkadaşların oranı %10 Diyebiliriz diğer %90 lık kesim ise istanbulun elit tabakası boğazda evleri olan insanlar gibiler
. Yani yeni başlayıp onları yakalamak oyuna para yatırsak bile neredeyse bir 1 yılı bulur sanırım. Servere ilk giren oyuncular pazarlara tıklıyor ve uçuk Fiyatları görüyor (50t 150 t 1500 T) gibi fiyatlar var ve direk çıkıyorlar.
Elym2 yöneticileri eğer yeni bir server kurma veya piyasada ki fiyatları eşitsizlikleri değiştirebilirlerse bende rezervasyonumu yapıyorum.
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyuncu sayısı artışı pazar çarlar kuruluyor olmasıdır ama bu artış nasıl bi artış onu düşünmemiz gerekli... Kısaca açıklarsak zaten ben 1 ve 2 çarla aktif oluyorum bazen de pazar çarı kuruyoruz 3 diyelim.. Bakıyorsun herkezin yan çarları pazardaki çarlarda birtek o alan dolu ... Bayrak duurumlarına gelirsek mavi bayrak da sadece sisligece var kuvvetli çarlar açısından Divandanda 2 3 kişi var yada yok ollanlarda aktif değil yani elym2 pidge server ında mavi ve sarı bayrağın oyuncularda çekiciliği yok oyundaki sarı bayrak bitmiş durumda...Bir tek kırmızı bayrak kalmıştır oda 2 3 loncanın orada olması ve oyun psikoloji 1 2 item yapanın kırmızı bayrağa geçme isteği gibi mesala.. SARI bayrak boş durumda MAVİ bayrağı sisligece tutuyor yarın birgün bayrak atsa ne olur kırmızı bayraktakiler muamma.. BİRBİRLERİNİ LAFTA SEVMEZLER AMA EL ELE TUTUŞMADAN HİÇ BİRYERE ÇIKMAZLAR ODA BİR GERÇEK KABUL EDİLMESİ GEREKEN.
Kısaca bayrak basma mevzuları bitmiş durumdadır itemlerde blokların kalkması ve şamanlara yapılan haksızlıklar olsun oyun içi hataların uzun süredir devam ediyor olması arkaşların çalışma gayretinin zaman dağılımında yetersiz kalması şurup sisteminin değişmesi olsun biyolog sorunlarının insanların 2 şerkez kemgöz yapıp tekrardan başlama girişimine mecbur bırakmanız olsun elym2 5 senelik macerasında büyük yaralar almıştır ... Bir sonraki evre hunk un bitişi gibi pidgeninde bitişi olacaktır .. Tek bir servarla mucadele etmek sizide rahatlatır diye düşünüyoruz bizde..
Oyunda herkeze iyi eğlenceler elym2 bitiş dönemindedir benim düşüncelerim bukadar. Katılan katılmayan herkeze teşekkürler
Kısaca bayrak basma mevzuları bitmiş durumdadır itemlerde blokların kalkması ve şamanlara yapılan haksızlıklar olsun oyun içi hataların uzun süredir devam ediyor olması arkaşların çalışma gayretinin zaman dağılımında yetersiz kalması şurup sisteminin değişmesi olsun biyolog sorunlarının insanların 2 şerkez kemgöz yapıp tekrardan başlama girişimine mecbur bırakmanız olsun elym2 5 senelik macerasında büyük yaralar almıştır ... Bir sonraki evre hunk un bitişi gibi pidgeninde bitişi olacaktır .. Tek bir servarla mucadele etmek sizide rahatlatır diye düşünüyoruz bizde..
Oyunda herkeze iyi eğlenceler elym2 bitiş dönemindedir benim düşüncelerim bukadar. Katılan katılmayan herkeze teşekkürler
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Nerde o eski pixy gracia arkadia şuanda bu serverde en az 500 kişi olması lazımken sorumsuzluğunuzdan dolayı şuanda 50 60 kişi oynuyor.Açıkcası bu hayatımda gördüğüm en iyi server 5-6 yıldır oynuyorum ama bu serveri bu durumda görmek içimi yakıyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)