Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sohbet bannı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kasuraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 472

Kasuraa

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2 gün önce konuşurken birden sohbetiniz gm tarafından bloklandi yazısıyla karşılaştım Ticket attim cevap olarak talebiniz üst birime ıletildi yazdı ama hala bir sonuç yok sorun da su ki ban cezası oyunda olduğun sürece azalıyor saatlerce mecbur muyuz oyunda olmaya sırf ban süresi azalsin bitsin diye :l04:

Sen Hala Oynuyormusun Ya

2 gün önce konuşurken birden sohbetiniz gm tarafından bloklandi yazısıyla karşılaştım Ticket attim cevap olarak talebiniz üst birime ıletildi yazdı ama hala bir sonuç yok sorun da su ki ban cezası oyunda olduğun sürece azalıyor saatlerce mecbur muyuz oyunda olmaya sırf ban süresi azalsin bitsin diye :l04:

Kurallar gayet açık , ayrıca hafta sonu olduğu için cevap alamıyabilirsiniz pazartesi dönüş sağlanır.

Madde(1) : Oyunumuzda sohbet eden oyuncularımızın yazdıkları mesajlar yöneticiler tarafından herhangi bir ön kontrole tabi tutulmamaktadır. Bu yüzden herhangi bir oyuncu istediği gibi özgürce yazabilmektedir. Yazılan mesajlar yazan kişinin sorumluluğundadır, oyun yönetimi sakıncalı bir yazı tespit ettiğinde hesabınızı kapatma yetkisine sahiptir. Ceza süresi ve Uygulanacak ceza tipi görevli üst yetkilinin insiyatifindedir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri