- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Zümrüt bileziğe enerji geri kazandırılsn artık , millet charını ona göre dizdi sizin sayenizde tanıdığım 4 kişi oyunu bıraktı.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İlkokul eğitimi önemli Ömercim enerji sisteminde sorun olduğunu ve askıya alındıgını idrak edemeyenler varKi tonlarca açıklamadan sonra bile
Bu başlık altında 5 konu açıldı 4 konuya ben bu konuda verdiğime benzer yanıtlar verdim ama arkadaşlar forum kullanımı hakkında pek bilgiye sahip değiller açtıkları konunun cevabının benzer başlıkta açılan konularda verilip verilmemiş olduğuna pek bakmıyorlar maalesef bilenler olarak bilmeyenleri bilgilendirmekle hükümlüyüzbeni biliyorsun zaten yapacak işi olmayan bir adamım
biri bir şey yazsa da yanıt versem diye bekliyorum
- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
Nesnelerdeki Enerji sistemi sorunu düzeltilene kadar tüm sunucularda Zümrüt bileziğin Enerji bonusu çalışmayacaktır.
Sorun çözüldüğünde aktif edileceği belirtilmiş sorun çözülüp Zümrüt bileziğin enerjisi düzelene kadar 10 luk enerji kristali kullanabilirsin
Sorun çözüldüğünde aktif edileceği belirtilmiş sorun çözülüp Zümrüt bileziğin enerjisi düzelene kadar 10 luk enerji kristali kullanabilirsin
Son düzenleme:
- Konular
- 94
- Online süresi
- 3m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 911
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- -49
- DevLira
- 0
İlkokul eğitimi önemli Ömercim enerji sisteminde sorun olduğunu ve askıya alındıgını idrak edemeyenler varNesnelerdeki Enerji sistemi sorunu düzeltilene kadar tüm sunucularda Zümrüt bileziğin Enerji bonusu çalışmayacaktır.
Ki tonlarca açıklamadan sonra bile- Katılım
- 31 Ara 2014
- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
İlkokul eğitimi önemli Ömercim enerji sisteminde sorun olduğunu ve askıya alındıgını idrak edemeyenler varKi tonlarca açıklamadan sonra bile
Bu başlık altında 5 konu açıldı 4 konuya ben bu konuda verdiğime benzer yanıtlar verdim ama arkadaşlar forum kullanımı hakkında pek bilgiye sahip değiller açtıkları konunun cevabının benzer başlıkta açılan konularda verilip verilmemiş olduğuna pek bakmıyorlar maalesef bilenler olarak bilmeyenleri bilgilendirmekle hükümlüyüz
beni biliyorsun zaten yapacak işi olmayan bir adamım
biri bir şey yazsa da yanıt versem diye bekliyorum 
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)