Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sizin İçin :ka19: (
ZİHİNSEL İÇİNDİR
)
-
Cevherleri Koymayı Unutmayın :=)
Biyolog Görevi : Önce Saldırı Sonra HP 'ye Vermeniz
Zırh (TAŞLAR SAVUNMA KORUNMA (OKCU VARSA KURNAZLIK YOKSA YASAM TASI) - -Max Hp -Kılıç -Bıçak -Çift El -Ok Savunması OKSUZ serverde Büyü Hızı -
KILIÇ( Muho) Sav Nınja Sura Taşları - -Kritik Vuruş Şansı -canlılık -Büyü Hızı -Yarı insan -Güç ( Çeviklik Bug'ta Neden Canlılık Derseniz Her HP'nin Önemi Vardır .)
-
[ 60 level kask kullanın Bloklama Vardır ]Kask - -Hp üretimi -Saldırı hızı -Zehirleme Değişimi -Büyü Savunması -Yarı İnsan
-
Kalkan - - Canlık [500 Hp civarı Verir Tabikide Önemlidir ) - Güç - Yarı İnsan - Sersemlilik Bağışıklılığı - Bedensel Atakları Bloklama ( Ben efsun botuyla yapıyorum kalkan o kadar çabuk geliyor ki 4 karakter kalkanına da yapıyorum öle yapmanızı öneririm. )
-
Küpe ( Abonoz Küpe Kulanın .) - - Kılıç -Bıçak -Çift El - Ok Savunması - Yarı insan - Ayakkabı ( Bloklama verdiği için Anka Ayakkabı Almalısınız.) - - Max Hp - Kılıç - Bıçak -Çift El Veya Ok -Kritik Vuruş sansı (Çift El ve Ok arasındaki seçimi serverdeki sayı dengesine bakarak bulabilirsiniz. Ayrıca serverde bıçakcı yoksa onun yerinede olur. ) - Bilezik (Cennet Gözü Bilezik İdealdir) - - Max Hp - Delici Vuruş - Hp Absorbe - Büyü Savunması - Yarı insan - Kolye ( Beyaz Altın Kolye İdealdir) - - Max Hp - Kılıç - Bıçak - Çift El Veya Ok Savunması - Kritik Vuruş Şansı Çift El ve Ok arasındaki seçimi serverdeki sayı dengesine bakarak bulabilirsiniz. Ayrıca serverde bıçakcı yoksa onun yerinede olur. )