- Konular
- 12
- Online süresi
- 13h 59m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 76
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sağolasın teşekkürler 

- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 87
- DevLira
- 0
teşekkürler ellerine sağlık
- Konular
- 5
- Online süresi
- 1d 38m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 209
- DevLira
- 0
Teşekkürler yararlı paylaşım 

- Konular
- 1,313
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,503
- Altın Konu
- 15
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 1,605
- DevLira
- 41
Merhabalar,
Arkadaş Sistemi, arkadaş listenizde ekli olan arkadaşlarınızın seviye atladıklarında anlık olarak yeni seviyesini görmenizi sağlar.
Arkadaş Sistemi - Tanıtım
Arkadaş Sistemi - Dosyalar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kodları incelemek isteyenler için:
PHP:quest arkadas_sistemi begin state start begin when login begin loop_timer("arkadas_kontrol_et",1) end -- when login begin endi when levelup begin pc.setqf("seviye_aldim",1) seviye_oyuncu_isim = pc.get_name() seviye_arkadas_ara = mysql_query("select * from player.messenger_list where account='"..seviye_oyuncu_isim.."' ") seviye_arkadas_ara_say = tonumber(table.getn(seviye_arkadas_ara)) end when logout begin cleartimer("arkadas_kontrol_et") end -- when logout begin endi when arkadas_kontrol_et.timer begin oyuncu_isim = pc.get_name() arkadas_ara = mysql_query("select * from player.messenger_list where account='"..oyuncu_isim.."' ") oyuncu_arkadas_dizi = { } seviye_arkadas_dizi = { } arkadas_ara_say = tonumber(table.getn(arkadas_ara)) if arkadas_ara_say > 0 then for i=1,arkadas_ara_say,1 do oyuncu_arkadas_dizi[i] = arkadas_ara[i][2] arkadas_isim = oyuncu_arkadas_dizi[i] arkadas_oyunda_mi = find_pc_by_name(arkadas_isim) if arkadas_oyunda_mi != 0 then arkadas_id = pc.select(arkadas_oyunda_mi) if seviye_arkadas_ara_say > 0 then seviye_atladim = pc.getqf("seviye_aldim") if seviye_atladim == 1 then arkadas_seviye = pc.get_level() for z=1,seviye_arkadas_ara_say,1 do seviye_arkadas_dizi[z] = seviye_arkadas_ara[z][2] seviye_arkadas_isim = seviye_arkadas_dizi[z] seviye_arkadas_oyunda_mi = find_pc_by_name(seviye_arkadas_isim) if seviye_arkadas_oyunda_mi != 0 then s_a_id = pc.select(seviye_arkadas_oyunda_mi) syschat("Sistem: "..seviye_oyuncu_isim.." isimli arkadaşınız seviye atlamıştır. Yeni seviyesi: "..arkadas_seviye..".Seviye") pc.select(s_a_id) end -- if seviye_arkadas_oyunda_mi != 0 then endi end -- for z=1,seviye_arkadas_ara_say,1 do endi pc.setqf("seviye_aldim",0) end -- if seviye_atladim == 1 then endi end -- if seviye_arkadas_ara_say > 0 then endi pc.select(arkadas_id) end -- if arkadas_oyunda_mi != 0 then endi end -- for i=1,arkadas_ara_say,1 do endi end -- if arkadas_ara_say > 0 then endi end -- when arkadas_kontrol_et.timer begin endi end -- state start begin endi end -- quest arkadas_sistemi begin endi
NOT: Sistem şuanlık sadece arkadaşın seviye atlayışını gösteriyor. Boş vaktim olmadığı için devam edemedim. Boş vaktim olur ve geliştirebilirsem, arkadaşın lonca kurup kurmadığını, loncaya girip girmediğini ya da bayrağını değiştirip değiştirmediğini gösteren özellikler de ekleyeceğim.
Kırık olan indirme linki tarafımca güncellendi ve kaynağa dönüştürüldü