HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Basta sayın admin ve diğer moderatör arkadaslara her attıgım ticketta yardımcı oldukları için çok tesekkur ediyorum,çarımı geri alabildim...
-edit:mmomt2 tarzında yeni bi server daha kurmanız gerektiği kanaatindeyim çünkü normal 70-100 level karakterleri oyunda bulunmuyor 130 luklar bayrak değiştirip peşlerini bırakmadıkları için oyunu bırakmıs durumdalar...
-edit:mmomt2 tarzında yeni bi server daha kurmanız gerektiği kanaatindeyim çünkü normal 70-100 level karakterleri oyunda bulunmuyor 130 luklar bayrak değiştirip peşlerini bırakmadıkları için oyunu bırakmıs durumdalar...
Rica ederiz. Biraz bekleyince istediğiniz sonucu elde edersiniz gerek reel hayatınızda gerek sanalda.Basta sayın admin ve diğer moderatör arkadaslara her attıgım ticketta yardımcı oldukları için çok tesekkur ediyorum,çarımı geri alabildim...
Önerileri en tepedeki konuya yazıyorsunuz