Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Hesap hırsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erenarcan353
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 324

BAŞKASINADA OLANLAR MESAJ ATSIN

• BAŞKASINADA OLANLAR MESAJ ATSIN

• GM ARKADAŞLAR BANA İNANMIYORLAR İKNA EDEBİLECEK VEYA BANA GÜNEVENE BİRİSİ MESAJ ATSIN

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

erenarcan353

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 3 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar birisi gelip size başka bi serverde gm olmak istrmisiniz derse pm yi engelleyin çünkü elinde değişik bi hack var pc' nizi ele geçiriyor ayrıca hesap ıd ve şifre ona otomatik gidiyor
bu hileleri başka şekildede kullananlar var mesela:efsun botu,balık botu,yardımcı bot,
ticaret hilesi,bedava kristal,bedava kraliyet altını... Vb

not: Arkadaşlarsizde bu hilelerden birisi olsa başkalarına vermek istermiydiniz yoksa kendinizmi yapardınız.

Arkadaşlar birisi gelip size başka bi serverde gm olmak istrmisiniz derse pm yi engelleyin çünkü elinde değişik bi hack var pc' nizi ele geçiriyor ayrıca hesap ıd ve şifre ona otomatik gidiyor
bu hileleri başka şekildede kullananlar var mesela:efsun botu,balık botu,yardımcı bot,
ticaret hilesi,bedava kristal,bedava kraliyet altını... Vb

not: Arkadaşlarsizde bu hilelerden birisi olsa başkalarına vermek istermiydiniz yoksa kendinizmi yapardınız.

Daha fazla dolandırıcılık ve emek hırsızlığı olmaması için elimden geleni yapardım :)

kardeş ne yazıkki bazıları emeğin ne olduğunu bilmiyor b kraliyet,runik kılıç ve 3 tanede 60t lik içler vardı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri