Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kelebek Avı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S C H
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 751

S C H

S C H
Fahri Üye
Konular
684
Online süresi
3d 4h
Reaksiyon Skoru
74
Altın Konu
0
Başarım Puanı
202
MmoLira
2,069
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

YFdhYNV.png
İlkbahar geliyor! Etraf yeşillenicek, bitki örtüsü dirilicek. Buda ne demek oluyor. Kışın göremediğimiz kelebekleri yeniden görebileceğiz *-*
Bende ilkbahar için çok güzel bir etkinlik düşündüm. Etkinlik bilgilendirmesi:

Kelebekler her haritada 20 saniye aralıklarla fareleri rahatsız eder. Farelerde kelebekleri avlamak isterler(yanlış anlamda değil, eğlence amaçlı. sonra yeniden salınımlı) Her avladıkları kelebek onları puan/ünvan/rozet/eşya kazandıracaktır! Süpriz sayılarda süpriz hediyeler bizleri bekliyor!

Farelerin kelebekleri avlamaları için malzemeye ihtiyaçları vardır. Merak etmeyin bu malzeme size harita başladığında verilicek!
](etkinlik sadece vanilla haritalarında oynanabilir.)

QXW4fgu.png

Eğer etkinlik gelirse bu eşyayı etkinlikte kullanabiliriz. (benim çizimim, tabiki geliştirilebilir.)

OQD4s5d.png

Ayrıca oyunda bir sıralamada olucak. Ülkelere ve dünyaya göre. Böylece herkes uğraşacaktır bunun için. Ayrıca eğlenceli olacağınıda düşünüyorum *-*

GDRVunl.png
Buda hediye sayacımız. Aslında süprizi dahada artsın diye diğer hediyeye ... kısmıda olmayabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri