Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarın Açılacak Olan 3 Ay Peşin Ödenmiş 4 GB Sunucuma Reklamcı GM Arıyorum
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
GM Arıyorum
Sunucu Adı : Evelynn2
Yaş Sınırlaması :18+
İstediğiniz Günlük Online Süre :3-5
Aradığınız Özellikler : Reklamcı GM (RGM)
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : Skype : destekevelyn2 E-Posta : DestekEvelyn2@hotmail.com
Diğer / Ek : Arkadaşlar Öncelikle merhabalar Serverımı 14.07.2015 Tarihinde Satın aldım. 24.07.2015 Tarihindede Online Yapmayı Düşünüyorum. Reklamcı GM Eksiğim Olduğundan Konu Açma Gereği Duydum. Çalıştığım İçin fazla online olamaycağım . Bu yüzden Deneyimli Saygılı Serverı emanet edebileceğim arkadaşlar Arıyorum. Ayrıca Önemli Ölçüde User Çekebilecek Olursa daha iyi Olur. Turkmmo Forum TM Üyelik Şarttır.
Skype Yada Özel Mesaj İle Acilen Ulaşabilirseniz Görüşebiliriz.
Para Önemli değildir benim için server eğer tutarsa Kalıcı olacaktır. Ben sadece Serverıma GM Değil aynı zamanda Serverı Yönetirken Güvenebileceğim bir arkadaş bir dost bir ortak istiyorum. İyi Forumlar.
Yeni Açılacak (24.07.2015) Emek Serverım İçin Reklam Yapacak Oyun İçi ve Siteden Canlı Destek Verecek Eleman Aramaktayım İlgililer Ulaşabilir.