HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu vsden sonra geçen 1 1,5 yıllık süreçte defalarca vs teklifime karşılık veremeyişinin avuntusu bu herhalde
Niye kızdın canım neskafe kankan yıllar önceki konuya güncel atmış bende flood a karşılık verdim herkes yerini bilsin diye sen niye atladın? Kendini fazla ciddiye alma 10-0'dan öncede baya ciddiydin bilmem anlatabildim mi? Yıllar sonra bana rakip olmaya çalışma yerini bil, by.
Konuları ben güncellettirmedim. Benimle ilgili konu güncellendiği için cevap veriyorum yoksa seni kâle dahi almam çünkü söylemekten sıkıldım artık. Böyle yerini bil falan gibi saçmalamaya devam et sen atmıyorsanda daha fazla konuşma. İyi forumlarNiye kızdın canım neskafe kankan yıllar önceki konuya güncel atmış bende flood a karşılık verdim herkes yerini bilsin diye sen niye atladın? Kendini fazla ciddiye alma 10-0'dan öncede baya ciddiydin bilmem anlatabildim mi? Yıllar sonra bana rakip olmaya çalışma yerini bil, by.
Konuları ben güncellettirmedim. Benimle ilgili konu güncellendiği için cevap veriyorum yoksa seni kâle dahi almam çünkü söylemekten sıkıldım artık. Böyle yerini bil falan gibi saçmalamaya devam et sen atmıyorsanda daha fazla konuşma. İyi forumlar
Seni 10-0 kestikten sonra birdaha görmedim yalan söylemeye gerek yok, vs lik setini bile şu aralar yeni yeni diziyosun kardeş. VS demek değil VS yi kazanmak önemli hadi sana da iyi forumlar.
Seni 10-0 kestikten sonra birdaha görmedim yalan söylemeye gerek yok, vs lik setini bile şu aralar yeni yeni diziyosun kardeş. VS demek değil VS yi kazanmak önemli hadi sana da iyi forumlar.
Bencede yalana gerek yok o vsden sonra bile söyledim. Bir süre sonra hesabım kapatıldı arkadaşın hesabıyla da teklif ettim. Oyuna dönünce yeni değişiklikler yüzünden başta dizmedim. Yeni vs setide yeni bitirdik evet halada eksikleri var ona rağmen söylüyorum atıyorsan vs atabiliriz atmıyorsanda bu konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)