Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyun yöneticilerine bir çift lafım olacak.
Şimdi hedefiniz ne cebinizi doldurmak mı oyunu daha güzel hale getirmek mi ? Kime sordunuz. Sonucu sizin isteyeceğiniz şekilde olacağınıza emin olduğunuz konuları ankete sunuyorsunuz da bunu neden sunmadınız ? Zümrüt bileklikteki enerji kalksın mı diye anket oluştursanız hayır cevabı çok ağır basacağı için ankete bile sunmadan sırf para meraklılığınız için dakikalar içinde kaldırdınız. Ha bir de oyuncu sayısı arttı tabi :ka19:
Bence oyun hayatı boyunca en güzel alkışı bu hareketiniz hak etti :ka19:. Ama unutmayın ki bu size değer verip sizin oyununuzu severek oynayan insanları yüzüstü bıraktınız.
Zümrüt bilekliğin enerjisi geri gelsin istiyoruz.Setlerimiz emeklerimiz paralarımız boşa gitmesin istiyoruz.Açık ve net
Şimdi hedefiniz ne cebinizi doldurmak mı oyunu daha güzel hale getirmek mi ? Kime sordunuz. Sonucu sizin isteyeceğiniz şekilde olacağınıza emin olduğunuz konuları ankete sunuyorsunuz da bunu neden sunmadınız ? Zümrüt bileklikteki enerji kalksın mı diye anket oluştursanız hayır cevabı çok ağır basacağı için ankete bile sunmadan sırf para meraklılığınız için dakikalar içinde kaldırdınız. Ha bir de oyuncu sayısı arttı tabi :ka19:
Bence oyun hayatı boyunca en güzel alkışı bu hareketiniz hak etti :ka19:. Ama unutmayın ki bu size değer verip sizin oyununuzu severek oynayan insanları yüzüstü bıraktınız.
Zümrüt bilekliğin enerjisi geri gelsin istiyoruz.Setlerimiz emeklerimiz paralarımız boşa gitmesin istiyoruz.Açık ve net
Aynen katılıyorum kardeşim onlarca kişi boşunamı set dizdi ? Bir el atın şunu düzeltin yok item kayboldu yok enerji gitti exp gitti güncellemeden olmadan önce yoktu böyle hatalar düzeltin lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Çok kötü oldu setlerini tamamen o enerjiye göre ayarlayan insanları düşünmeden bencilce hareket ettiler. Tabi aman oyuncu sayısı artmasın gelenler geri gitsin, ama ölmekte olan swyı canlandırmayalım vs. derken işte başarıya ulaştılar.:ka19:
Daha 1 ay olmadı enerjiyi baz alarak set çektim. Sizler, ely m2 yönetimi neden böyle birşey yapmaya çalışıyor anlamadım? Zaten enerji sistemi adam gibi de çalışmıyor.. 7.efsunları arttırmıyor kafasına göre takılıyor. Enerji sistemi kalkarsa yatırdığım 400küsür liramı geri isterim. Veya 600kristal..