- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu konuyu açanlar buglu gece diye yazanların çoğunun bugları sevdiklerini ve resim leri mevcut bu konuda http://www.turkmmo.com/pidge-elym2/3300746-acit-server-damage.html
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ACIT ile çekilen video foruma atıldıktan sonra gerekli ticket atılmıştır boş yapmaya gerek yok.
![]()
Burada gerekli açıklamaları yapıp bugu bildirdik başkaları üstünde savaşta kullanmadık tekrar tekrar söylüyorum okuduğunu anlamadan şuraya cevap yazma evladım.
Bu konuyu açanlar buglu gece diye yazanların çoğunun bugları sevdiklerini ve resim leri mevcut bu konuda http://www.turkmmo.com/pidge-elym2/3300746-acit-server-damage.html
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hadi biz yaptık farzedelim ben bunu yapıp savaştığım adamamı vurmuşum loncamdaki adama mı onuda geçelim o video atılırken aynı anda tickette atıldı.Sen bana bug yapıp 300k düz vurucan burdan böyle kıvıracan ha kafanı seviyim senin![]()
:m08:foruma attıgınız sw damage rekoru olan videoyu niye kaldırdınız siz.neden çekindiniz

madem göstermek amacıylaydı neden öyle bi başlık kullanıp sonradan geri vites yapıldı(R) yine

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Hakaret ve aşalayıcı içerikli mesajları düzenledim. Bu mesajımdan itibaren konuşmalarınıza dikkat edin.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:m08:foruma attıgınız sw damage rekoru olan videoyu niye kaldırdınız siz.neden çekindiniz
madem göstermek amacıylaydı neden öyle bi başlık kullanıp sonradan geri vites yapıldı(R) yine![]()
Ben daha iyi kıvıyorsun diye biliyordum seni ama son zamanlarda köreldin galiba
Arkadaşlar silmeyi uygun görmüş silmişler he çok istiyorsan sana atalım videoyu ticket mi atıyorsun ne yapıyorsun burda bunları bahane edip kıvırcağına neden bug yapıyonuz onu açıkla sen.Bu arada kıvırmanda gerileme var derslerini aksatıyorsun galiba şu videodaki çocuktan daha iyi iş çıkartabilirsin sen inanıyorum hadi