Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BugcuGece Show Başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stomachache
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 969
ACIT ile çekilen video foruma atıldıktan sonra gerekli ticket atılmıştır boş yapmaya gerek yok.

mzrrD4.jpg

Burada gerekli açıklamaları yapıp bugu bildirdik başkaları üstünde savaşta kullanmadık tekrar tekrar söylüyorum okuduğunu anlamadan şuraya cevap yazma evladım.

Bu konuyu açanlar buglu gece diye yazanların çoğunun bugları sevdiklerini ve resim leri mevcut bu konuda http://www.turkmmo.com/pidge-elym2/3300746-acit-server-damage.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hadi biz yaptık farzedelim ben bunu yapıp savaştığım adamamı vurmuşum loncamdaki adama mı onuda geçelim o video atılırken aynı anda tickette atıldı.Sen bana bug yapıp 300k düz vurucan burdan böyle kıvıracan ha kafanı seviyim senin :D

:m08:foruma attıgınız sw damage rekoru olan videoyu niye kaldırdınız siz.neden çekindiniz :D:D
madem göstermek amacıylaydı neden öyle bi başlık kullanıp sonradan geri vites yapıldı(R) yine :D:D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakaret ve aşalayıcı içerikli mesajları düzenledim. Bu mesajımdan itibaren konuşmalarınıza dikkat edin.

:m08:foruma attıgınız sw damage rekoru olan videoyu niye kaldırdınız siz.neden çekindiniz :D:D
madem göstermek amacıylaydı neden öyle bi başlık kullanıp sonradan geri vites yapıldı(R) yine :D:D

Ben daha iyi kıvıyorsun diye biliyordum seni ama son zamanlarda köreldin galiba :D Arkadaşlar silmeyi uygun görmüş silmişler he çok istiyorsan sana atalım videoyu ticket mi atıyorsun ne yapıyorsun burda bunları bahane edip kıvırcağına neden bug yapıyonuz onu açıkla sen.Bu arada kıvırmanda gerileme var derslerini aksatıyorsun galiba şu videodaki çocuktan daha iyi iş çıkartabilirsin sen inanıyorum hadi :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri