- Konular
- 66
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
YAHU BİRLESTIRMEDEN SONRA YAN ÇARLARIMIN TAMAMI SİLİNDİ OYUNU OYNAYAMIYORUM TİCKET AT DEDİLER ATTIM 2 GÜNDÜR BAKAN YOK! HEM SİLİYOSUNUZ HEMDE SANKİ BEN SUCLUYMUSUM GİBİ TİCKETLARIMA CEVAP ATMIYOSUNUZ ÇARIMI GERİ VERMİYOSUNUZ YETER! BU BASLIKTA İŞE YARAMAZSA OYUNU SİLİP BİR DAHA GERİ DÖNMİYECEĞİM!...
BİRLEŞMEDEN ÖNCE;KAYBOLAN KARAKTERİN HESAP ID:toligixdxd BİRLEŞTİKTEN SONRA HESAP ID:tolgahansahin
Kaybolan karakter ismi
arKnife81
Hesabın karakter sayısı:4
SERVER
İDGE
KARAKTER:NİNJA
BİRLEŞMEDEN ÖNCE;KAYBOLAN KARAKTERİN HESAP ID:toligixdxd BİRLEŞTİKTEN SONRA HESAP ID:tolgahansahin
Kaybolan karakter ismi
arKnife81Hesabın karakter sayısı:4
SERVER
İDGEKARAKTER:NİNJA
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Bu gün bütün taleplere baktım ?YAHU BİRLESTIRMEDEN SONRA YAN ÇARLARIMIN TAMAMI SİLİNDİ OYUNU OYNAYAMIYORUM TİCKET AT DEDİLER ATTIM 2 GÜNDÜR BAKAN YOK! HEM SİLİYOSUNUZ HEMDE SANKİ BEN SUCLUYMUSUM GİBİ TİCKETLARIMA CEVAP ATMIYOSUNUZ ÇARIMI GERİ VERMİYOSUNUZ YETER! BU BASLIKTA İŞE YARAMAZSA OYUNU SİLİP BİR DAHA GERİ DÖNMİYECEĞİM!...
Kaybolan karakter ismiarKnife81
Hesabın karakter sayısı:4
SERVERİDGE
KARAKTER:NİNJA
- Konular
- 66
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bunu yazdıkdan sonra bakmıssın ve isteginiz anlasılmıstır tarzında birşey yazmıssın oyun içinde birçok kişi ticket atmıs aynı seyleri yazmıssın ve adam günlerdir aynı seyi yazıyorlar çarı vermiyolar diyor oyunda bu çarı vermek zor birşey mi kardesim yahu verin artık herkes oyundan bıkmıs oyunu siliyor online sayısı zaten düşmüş sürekli oturtamadıgınız değişikliklerden dolayı ne zaman gelir onu söyleyin bari herkes günlerdir bekliyor
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Herkese aynı cevabı veriyorum, özel bir şey mi beklediniz ?Bütün taleplere saat 18:30 gibi baktım ? Ayrıca cevap verildiği halde neden cevap verilmiyor şeklinde konular açıyorsunuz ? İyi bakarsanız oraya talep sıranız gelince cevap gelecektir diye yazmışımdır muhtemelen. Yazmadıysam şimdi yazayım. Talep sıranız gelince talebiniz incelenecektir.Bunu yazdıkdan sonra bakmıssın ve isteginiz anlasılmıstır tarzında birşey yazmıssın oyun içinde birçok kişi ticket atmıs aynı seyleri yazmıssın ve adam günlerdir aynı seyi yazıyorlar çarı vermiyolar diyor oyunda bu çarı vermek zor birşey mi kardesim yahu verin artık herkes oyundan bıkmıs oyunu siliyor online sayısı zaten düşmüş sürekli oturtamadıgınız değişikliklerden dolayı ne zaman gelir onu söyleyin bari herkes günlerdir bekliyor
SON SÖZÜMDÜR KONU YORUMA KAPATILDI.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)