Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

bakan yokkkk!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tolgahan81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolgahan81

Level 2
Üye
Konular
66
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

YAHU BİRLESTIRMEDEN SONRA YAN ÇARLARIMIN TAMAMI SİLİNDİ OYUNU OYNAYAMIYORUM TİCKET AT DEDİLER ATTIM 2 GÜNDÜR BAKAN YOK! HEM SİLİYOSUNUZ HEMDE SANKİ BEN SUCLUYMUSUM GİBİ TİCKETLARIMA CEVAP ATMIYOSUNUZ ÇARIMI GERİ VERMİYOSUNUZ YETER! BU BASLIKTA İŞE YARAMAZSA OYUNU SİLİP BİR DAHA GERİ DÖNMİYECEĞİM!...

BİRLEŞMEDEN ÖNCE;KAYBOLAN KARAKTERİN HESAP ID:toligixdxd BİRLEŞTİKTEN SONRA HESAP ID:tolgahansahin
Kaybolan karakter ismi:DarKnife81
Hesabın karakter sayısı:4
SERVER:PİDGE
KARAKTER:NİNJA

YAHU BİRLESTIRMEDEN SONRA YAN ÇARLARIMIN TAMAMI SİLİNDİ OYUNU OYNAYAMIYORUM TİCKET AT DEDİLER ATTIM 2 GÜNDÜR BAKAN YOK! HEM SİLİYOSUNUZ HEMDE SANKİ BEN SUCLUYMUSUM GİBİ TİCKETLARIMA CEVAP ATMIYOSUNUZ ÇARIMI GERİ VERMİYOSUNUZ YETER! BU BASLIKTA İŞE YARAMAZSA OYUNU SİLİP BİR DAHA GERİ DÖNMİYECEĞİM!...

BİRLEŞMEDEN ÖNCE;KAYBOLAN KARAKTERİN HESAP ID:toligixdxd BİRLEŞTİKTEN SONRA HESAP ID:tolgahansahin
Kaybolan karakter ismi:DarKnife81
Hesabın karakter sayısı:4
SERVER:PİDGE
KARAKTER:NİNJA
Bu gün bütün taleplere baktım ?

Bunu yazdıkdan sonra bakmıssın ve isteginiz anlasılmıstır tarzında birşey yazmıssın oyun içinde birçok kişi ticket atmıs aynı seyleri yazmıssın ve adam günlerdir aynı seyi yazıyorlar çarı vermiyolar diyor oyunda bu çarı vermek zor birşey mi kardesim yahu verin artık herkes oyundan bıkmıs oyunu siliyor online sayısı zaten düşmüş sürekli oturtamadıgınız değişikliklerden dolayı ne zaman gelir onu söyleyin bari herkes günlerdir bekliyor

Bunu yazdıkdan sonra bakmıssın ve isteginiz anlasılmıstır tarzında birşey yazmıssın oyun içinde birçok kişi ticket atmıs aynı seyleri yazmıssın ve adam günlerdir aynı seyi yazıyorlar çarı vermiyolar diyor oyunda bu çarı vermek zor birşey mi kardesim yahu verin artık herkes oyundan bıkmıs oyunu siliyor online sayısı zaten düşmüş sürekli oturtamadıgınız değişikliklerden dolayı ne zaman gelir onu söyleyin bari herkes günlerdir bekliyor
Herkese aynı cevabı veriyorum, özel bir şey mi beklediniz ?Bütün taleplere saat 18:30 gibi baktım ? Ayrıca cevap verildiği halde neden cevap verilmiyor şeklinde konular açıyorsunuz ? İyi bakarsanız oraya talep sıranız gelince cevap gelecektir diye yazmışımdır muhtemelen. Yazmadıysam şimdi yazayım. Talep sıranız gelince talebiniz incelenecektir.

SON SÖZÜMDÜR KONU YORUMA KAPATILDI.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri