Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Sözde herkes firma?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 236
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bnde argehostdan bi vps aldim ama hala düzelticekler destek 0

sen bi gel dostum her yere konu açacağına bana söyle forumda b...k atma insanın sinirinide hoplatma

burdan mı destek verecez sana saçma sapan konulara yorumlar yapıyorsun

Son düzenleme:
dengesiz insan bari bilişimi karalama bn alalı 2 gün oldu admlar kurulu oyun verdi bana bn 3 kez hata aldım üçündede yrdım ettiler hemde ücretsiz çok bilişimle çalıştım bu kıyağı hiç biri yapmadı bilişimi karalıcana nsl destek alınır onu öğren arkdşlar bn aldm swm harika yönetime haz oyun sunuolar size %100 öneririm komedi.33@hotmail.com buda msn adresim bilgi almk isteyen eklsn bilişim harikülade bni tnrsnz en son rüzgar netle tatsız ayrldık bn bile tatmin olduysam siz hayli hayli hayırlı formlar

Olum Mal Mal Konusma Adamlardan Aldım Pvp Fıstık qibi kurdular İlqilendiler adamlar daha napıcaklar la Adam Formatımı bile attı sw mi düzenledi yardım etti ehr konuda bi arkadas qibi sohbet etti sen adamları çekemiyon olm

Abicim eğer sağlam bi sw kurcam diyosan burdaki hiç bir suncudan almıycan nedeni karalamak deil hiç ucuz etin yahnisinden yemek olurmu yok.İlla bi problem çıkar.Büyük firmalardan alıcan sağlam bir kadro kurcan sunucuya oyunu vsvsv herşeyini kurcan devam bak sorun çıkıyormu.Ha param bu kadar diyosan 1 kaç ay sw i olsun diyosan buda yeter şükür diyosan firma bol.Deneyim için bende aldım malum bir sunucudan pişmanım keşke o parayı yeseydim :D daha makbule geçerdi ve kafam ağırmazdı.Firmaları kötülemiyorum yanlış anlamayın alanlarıda aynı şekilde ama şöyle bir sunucu kiralayan büyük firmaların fiyatlarına bakınca aradaki farkı çok saf olsan bile anlarsın.ben o paraya inananın elektirk yakmam siz sunucu kiralıyonuz bide yine az çok destek alıyonuz site felan veriyolar yatın kalkın dua edin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri