- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba sayın adminlerim ve değerli üyeler,
Turkmmo forumunu ilk gördüğümde umursamamıştım fakat aradan bir kaç gün geçti ve arayüzüne kadar birçok şey aklıma takıldı tekrar foruma göz atmak için girmeye karar verdim ve şimdi sizinle birlikteyim.
Şuana kadar gördüğüm en iyi forumlardan birisi,özellikle üyelerin birlikte aktiviteler yapması çok hoş ve grupta tatlı bir rekabet sağlıyor.
Bu forumu bizimle buluşturan adminlerime ve ayakta tutan üyelerine ve bu yazımı okumak için zaman ayıranlara çok teşekkür eder,iyi forumlar dilerim. :l04:
Turkmmo forumunu ilk gördüğümde umursamamıştım fakat aradan bir kaç gün geçti ve arayüzüne kadar birçok şey aklıma takıldı tekrar foruma göz atmak için girmeye karar verdim ve şimdi sizinle birlikteyim.
Şuana kadar gördüğüm en iyi forumlardan birisi,özellikle üyelerin birlikte aktiviteler yapması çok hoş ve grupta tatlı bir rekabet sağlıyor.
Bu forumu bizimle buluşturan adminlerime ve ayakta tutan üyelerine ve bu yazımı okumak için zaman ayıranlara çok teşekkür eder,iyi forumlar dilerim. :l04:
- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
Hoş geldin dostum, konunu Tanışma Alanı bölümüne taşıdım. İlgin ve alakan için teşekkür ederiz. 

- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Hoş geldin
Aşağıdaki şablona göre konunu düzenler isen seni daha iyi tanımış oluruz.
[h=3]Tanışma Alanı Örnek Tanışma Konusu[/h]
Aşağıdaki şablona göre konunu düzenler isen seni daha iyi tanımış oluruz.[h=3]Tanışma Alanı Örnek Tanışma Konusu[/h]
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)