Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Sunucu baglantı hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tahacresh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 520

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

oyunu eskiden mars serverinda oynuyordum şimdi herşeyi indirdim güncelledim 2 saattir ugrasıyorum fakat sunucuya baglanırken hata uyarısı alıyorum yardım edecek varsa mesaj atabilir mi ya da yorum atabilir mi elinize saglık şimdiden teşekkürler

Telekomdan kaynaklı bir sorun varmış sanırım çoğu pvp şuan kapalı durumda, çok fazla bir bilgim yok konuyla ilgili ama servere giremeyen tek siz değilsiniz yani sorun sizden kaynaklanmıyor :)

vaktinde mars ilk açıldıgı zamanlar +9 turkoyu ilk basmıstım bi de jüpiterde Fly diye hesabım vardı fakat hiç birine ulaşamıyorum şimdi

server kapalı kardeşim
Farkındayım hocam kapalı olduğunun sorun telekomdan kaynaklı sadece bu serverde değil birçok serverdede var diye biliyorum.Sorun elymt2den kaynaklanmıyor yani bildiğim kadarıyla onu demeye çalıştım.

vaktinde mars ilk açıldıgı zamanlar +9 turkoyu ilk basmıstım bi de jüpiterde Fly diye hesabım vardı fakat hiç birine ulaşamıyorum şimdi
Hocam server aktif olduğunda tekrar bi denersin, hesap birleşimi diye bir durum gerçekleşti tam olarak bilen arkadaşlar bu yazının altında zaten yardımcı olacaklardır olmadı ticket at ordan halledersin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri