kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sunucu baglantı hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tahacresh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 520

tahacresh

Level 1
Üye
Konular
24
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

oyunu eskiden mars serverinda oynuyordum şimdi herşeyi indirdim güncelledim 2 saattir ugrasıyorum fakat sunucuya baglanırken hata uyarısı alıyorum yardım edecek varsa mesaj atabilir mi ya da yorum atabilir mi elinize saglık şimdiden teşekkürler

Telekomdan kaynaklı bir sorun varmış sanırım çoğu pvp şuan kapalı durumda, çok fazla bir bilgim yok konuyla ilgili ama servere giremeyen tek siz değilsiniz yani sorun sizden kaynaklanmıyor :)

Telekomdan kaynaklı bir sorun varmış sanırım çoğu pvp şuan kapalı durumda, çok fazla bir bilgim yok konuyla ilgili ama servere giremeyen tek siz değilsiniz yani sorun sizden kaynaklanmıyor :)
server kapalı kardeşim

vaktinde mars ilk açıldıgı zamanlar +9 turkoyu ilk basmıstım bi de jüpiterde Fly diye hesabım vardı fakat hiç birine ulaşamıyorum şimdi

server kapalı kardeşim
Farkındayım hocam kapalı olduğunun sorun telekomdan kaynaklı sadece bu serverde değil birçok serverdede var diye biliyorum.Sorun elymt2den kaynaklanmıyor yani bildiğim kadarıyla onu demeye çalıştım.

vaktinde mars ilk açıldıgı zamanlar +9 turkoyu ilk basmıstım bi de jüpiterde Fly diye hesabım vardı fakat hiç birine ulaşamıyorum şimdi
Hocam server aktif olduğunda tekrar bi denersin, hesap birleşimi diye bir durum gerçekleşti tam olarak bilen arkadaşlar bu yazının altında zaten yardımcı olacaklardır olmadı ticket at ordan halledersin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri