Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Çeviriyi falan bahane etmeniz çok saçma bir şey ben tek seferde bakıp ekledim sorunsuz bir şekilde kız yapıyor bişeyler çabalıyor paylaşıyor anca kötülüyorsunuz çok ilginç cidden
Çeviriyi falan bahane etmeniz çok saçma bir şey ben tek seferde bakıp ekledim sorunsuz bir şekilde kız yapıyor bişeyler çabalıyor paylaşıyor anca kötülüyorsunuz çok ilginç cidden![]()
![]()
Test ettiğiniz için teşekkür ederim olmuyor diyenlere cevap olmuştur umarım
PythonNonPlayer.cpp açın:
Kod:BYTE GetMobLevel(DWORD dwVnum);
Sadece ekleyin aşağıda şu:
- Pelin Melek Aslan -Kod:BYTE CPythonNonPlayer::GetMobLevel(DWORD dwVnum) { const CPythonNonPlayer::TMobTable * c_pTable = GetTable(dwVnum); if (!c_pTable) return 0; return c_pTable->bLevel;
Yanlış kopylamışsın o kod öyle değil böyle
sonda bu işaret eksik hata alabilirler
Kod:
[LEFT]BYTE CPythonNonPlayer::GetMobLevel(DWORD dwVnum)[/LEFT][/CENTER]
{
const CPythonNonPlayer::TMobTable * c_pTable = GetTable(dwVnum);
if (!c_pTable)
return 0;
return c_pTable->bLevel;
[CENTER][LEFT]}[/LEFT]
}
![]()
Aferim :005:
Paylaştığın kodlar çalışmıyor. Neden epvpden eklediğim kodlar çalışıyorda seninkiler çalışmıyor ? Sen kendi srcne ekledikten sonra burda kodları farklı verdiğin ne malum ?
Paylaştığın kodlar çalışmıyor. Neden epvpden eklediğim kodlar çalışıyorda seninkiler çalışmıyor ? Sen kendi srcne ekledikten sonra burda kodları farklı verdiğin ne malum ?
Ben birşey demiyorum artık hadi ekleme ozaman yürü başka yerden ekle birdahada benim paylaştığım şeylere de yorum atma
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)