Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba ,
Aslında resim koymak kolay ama üşengeçliğimizden araştırmıyoruz. Bu forumdakilerin çoğu biliyordur elbet. Yeni gelen üyelerimiz de bilmeli !
Anlatım ve resim tamamen bana aittir.
Öncelikle oyunumuza giriş yaptık.
1- Forum resmine tıklıyoruz.
2- Forum sitesi internet tarayıcınızda açılacaktır. Sol üst köşede giriş var.
3- Giriş yaptıktan sonra sol üst köşede adınızın üstüne tıklayıp Profil seçeneğinde basıyorsunuz.
4- Profilinize girdiniz ve açıldı. Şimdi ortada duran adınıza tıklıyorsunuz. Sonra Avatarı değiştirseçeneğine tıklayınız.
5-Açıldıktan sonra Dosya Seç butonuna basmanız yeterli.
Not :
6- Onayla yazısına tıkladıktan sonra oyununuza giriş yapınız. Eğer oyundaysanız , oyundan çıkıp yeniden girin , yoksa resim çıkmayabilir.
İyi Forumlar.
Aslında resim koymak kolay ama üşengeçliğimizden araştırmıyoruz. Bu forumdakilerin çoğu biliyordur elbet. Yeni gelen üyelerimiz de bilmeli !
Anlatım ve resim tamamen bana aittir.
Öncelikle oyunumuza giriş yaptık.
1- Forum resmine tıklıyoruz.
2- Forum sitesi internet tarayıcınızda açılacaktır. Sol üst köşede giriş var.
3- Giriş yaptıktan sonra sol üst köşede adınızın üstüne tıklayıp Profil seçeneğinde basıyorsunuz.
4- Profilinize girdiniz ve açıldı. Şimdi ortada duran adınıza tıklıyorsunuz. Sonra Avatarı değiştirseçeneğine tıklayınız.
5-Açıldıktan sonra Dosya Seç butonuna basmanız yeterli.
Not :
6- Onayla yazısına tıkladıktan sonra oyununuza giriş yapınız. Eğer oyundaysanız , oyundan çıkıp yeniden girin , yoksa resim çıkmayabilir.
İyi Forumlar.