mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Taraftara özür borcumuz var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutbaba10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 204

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Uğur İnceman, 3 yıl daha siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda açıklama yapan İnceman, "Yöneticilerimiz 'biz burada olduğumuz sürece sen de olacaksın' dediler. Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli de kalmamı istedi; imzayı attım. Beşiktaş'la devam edeceğim" dedi.

Siyah beyazlı takımda lider eksiği olmadığını belirten Uğur İnceman, "Takımımızda, Fenerbahçeli Alex benzeri çok oyuncu var. Bu konuda sıkıntı çekmiyoruz" derken Quaresma'yı da çok iyi tanıdığını ifade ederek; "Ümit Milli Takım'da karşı karşıya oynadık. Portekiz takımında C.Ronaldo da oynuyordu. Quaresma, topla her şeyi yapabilen muhteşem bir oyuncu. Gelirse inanılmaz bir transfer yapmış oluruz" şeklinde konuştu.

TARAFTARIMIZA ÖZÜR BORCUMUZ VAR

Süper Lig'de 2009-2010 sezonunu değerlendiren Uğur İnceman, "İnişli çıkışlı bir sezon geçirdim. Bu durum beni mutlu etmedi; ama oynadığım maçlarda iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum." dedi. Takım olarak da istediklerini yapamadıklarını vurgulayan İnceman, "Geride kalan sezonda istediğimiz şeyler olmadı. Taraftarımızı üzdük. Onlara bir özür borcumuz var. Futbol, sonuç oyunu�Bazen iyi mücadele etseniz de sonuç alamıyorsunuz. Yeni sezonda iyi mücadele edip, taraftarımızı da sevindireceğiz." dedi.

YÖNETİM VE DENİZLİ KALMAMI İSTEDİ, KALDIM

Takımda yönetim ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteğiyle yeni bir sözleşme imzaladığını söyleyen Uğur İnceman, "Yönetim ve teknik direktörümüz Denizli, takımda kalmamı istedi. Ben de hayır demedim. Yeni sözleşme yaptık. Yönetim, biz en azından 3 sene görevdeyiz. "Biz burada olduğumuz sürece sen de olacaksın" dediler; ben de imzayı attım. Ortada herhangi bir sorun yok Beşiktaş'ta devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

DENİZLİ'YLE DAHA ÖNCEDEN ÇALIŞMIŞ OLMAM AVANTAJ DEĞİL

Denizli'yle daha önce birlikte çalıştıklarını söyleyen ve bunun bir avantaj olmadığını dile getiren Uğur İnceman şöyle konuştu: "Mustafa Denizli'yle daha önce Manisaspor'da çalışmıştım. Bunun hem avantajı hem de dezavantajı var. Ancak sonuç itibariyle bu belirleyici değil. Teknik direktörümüz takımın geneline bakarak oyuncu tercihini yapıyor. Beni önceden tanıyor olması, direkt oynamam konusunda bir avantaj oluşturmaz."

BEŞİKTAŞ'TA LİDER EKSİĞİ YOK AKSİNE ÇOK LİDER VAR

Beşiktaş'ta lider eksikliğinin olmadığını dile getiren Uğur İnceman, "Biz de çok lider oyuncu var; çünkü herkes oynadığı diğer takımlarda lider özelliğini ortaya koydu. Belki Fenerbahçe'de Alex, golleri ve asistleriyle ön plana çıkıyor; o yüzden ön plana çıkıyor. Ama bizde aynı özellikte oyuncular var. Beşiktaş'ta lider oyuncu eksiği olduğu düşüncesini kabul etmiyorum." dedi.

QUARESMA'YI ÇOK İYİ TANIYORUM, İNANILMAZ BİR OYUNCU

Quresma'yla Ümit Milli Takım'da karşılıklı oynadıklarını söyleyen Uğur İnceman," Bundan dolayı kendisini iyi tanıyorum. Hem orada hem de Türkiye'de onları yendik. O maçlarda Quaresma'yı futbol olarak iyi gözleme şansı elde ettim. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu; topla her şeyi yapabilen bir oyuncu böyle bir oyuncuyu takıma kazandırabilirsek, inanılmaz bir transferi gerçekleştirmiş olacağız." şeklinde konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri