HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleykum Ben Bi önceki serverimi metin2bilisimden aldım yeni güvenilir sağlam sunucu arıyorum reklamsız ftp desteği sağlayan hile korumalı para sıkıntı değil
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamun Aleykum Ben Bi önceki serverimi metin2bilisimden aldım yeni güvenilir sağlam sunucu arıyorum reklamsız ftp desteği sağlayan hile korumalı para sıkıntı değil
Aradıgı Makina Özellikleri :
Aradıgı Fiyat Aralıgı :
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.
YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :
Eklemek İstedikleriniz :
Örnek şablona göre düzenleyin
MerhabalarSelamun Aleykum Ben Bi önceki serverimi metin2bilisimden aldım yeni güvenilir sağlam sunucu arıyorum reklamsız ftp desteği sağlayan hile korumalı para sıkıntı değil
3GB 30TL 4GB 50TL Kampanyamız bulunmaktadır.
Fileslerde site panellerinde hiçbir şekilde firma reklamımız bulunmamaktadır
Dazyshield hile engel sistemini kullanmaktayız.
Konu: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...yeni-2015-filesler-4gb-50tl.html#post17861834
Site: www.renklihost.org
-------------------------
1GB ve 2GB Serverlerde Kampanya Kodu Uygulanmıştır :
Sizde dilerseniz size uygun paketi, seçerek bizimle çalışabilirsiniz.
Otopack+DazhHackShield+Market+Destek+Metin2Acp+Ücr etsiz Ddos +40K Utku Kalender files ve daha fazlası...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)