- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 1 ay önce şifremi unuttum linkini gönderdim msn hesabıma. Msn şifremide unutmuşum uzun zamandır girmediğim için. Msn şifresini alıp girdiğimde e postalarda şifremi unuttum linki gözükmüyordu, yani msn sıfırlanmış şekilde elime geçmişti. Tekrardan siteye girip şifremi unuttum linkini yollamak istedim ve 12 saat sonra tekrar deneyiniz yazıyodu. 1 aydır hep aynı hatayı aldım, yetkili kişilere ticket attım ama ne fayda. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan arkadaşlar veya yetkili bir kişi cevap verirse çok yardımcı olur. İyi günler
- Konular
- 71
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 477
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- 664
- DevLira
- 0
Hotmail yerine windowslive/gmail/yahoo vb. Bir mail kullanırsanız böyle sorunlarla karşılamazsınız.Arkadaşlar 1 ay önce şifremi unuttum linkini gönderdim msn hesabıma. Msn şifremide unutmuşum uzun zamandır girmediğim için. Msn şifresini alıp girdiğimde e postalarda şifremi unuttum linki gözükmüyordu, yani msn sıfırlanmış şekilde elime geçmişti. Tekrardan siteye girip şifremi unuttum linkini yollamak istedim ve 12 saat sonra tekrar deneyiniz yazıyodu. 1 aydır hep aynı hatayı aldım, yetkili kişilere ticket attım ama ne fayda. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan arkadaşlar veya yetkili bir kişi cevap verirse çok yardımcı olur. İyi günler
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0