HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 1 ay önce şifremi unuttum linkini gönderdim msn hesabıma. Msn şifremide unutmuşum uzun zamandır girmediğim için. Msn şifresini alıp girdiğimde e postalarda şifremi unuttum linki gözükmüyordu, yani msn sıfırlanmış şekilde elime geçmişti. Tekrardan siteye girip şifremi unuttum linkini yollamak istedim ve 12 saat sonra tekrar deneyiniz yazıyodu. 1 aydır hep aynı hatayı aldım, yetkili kişilere ticket attım ama ne fayda. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan arkadaşlar veya yetkili bir kişi cevap verirse çok yardımcı olur. İyi günler
Hotmail yerine windowslive/gmail/yahoo vb. Bir mail kullanırsanız böyle sorunlarla karşılamazsınız.Arkadaşlar 1 ay önce şifremi unuttum linkini gönderdim msn hesabıma. Msn şifremide unutmuşum uzun zamandır girmediğim için. Msn şifresini alıp girdiğimde e postalarda şifremi unuttum linki gözükmüyordu, yani msn sıfırlanmış şekilde elime geçmişti. Tekrardan siteye girip şifremi unuttum linkini yollamak istedim ve 12 saat sonra tekrar deneyiniz yazıyodu. 1 aydır hep aynı hatayı aldım, yetkili kişilere ticket attım ama ne fayda. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan arkadaşlar veya yetkili bir kişi cevap verirse çok yardımcı olur. İyi günler