- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2014 senesinde ely m2 de editli bir çar açtım ve yaklaşık 300 tl yakın harcamam oldu ve şuanda o çarımı naptıysam kurtaramadım her yolu denedim yöneticilere başvurdum yardım etmediler facebook sayfasından destek istedim oda olmadı en sonunda buraya geldim çarımın kullanıcı adını şifresini biliyorum ama ne yazıki birleştirme yapın dedikleri halde yapamıyorum hata veriyor kullancı adı yalnış diyor oysaki siteden giriş yapabiliyorum hesabıma paramın hesabını kim vericek !!! ?
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,975
- DevLira
- 0
2014 senesinde ely m2 de editli bir çar açtım ve yaklaşık 300 tl yakın harcamam oldu ve şuanda o çarımı naptıysam kurtaramadım her yolu denedim yöneticilere başvurdum yardım etmediler facebook sayfasından destek istedim oda olmadı en sonunda buraya geldim çarımın kullanıcı adını şifresini biliyorum ama ne yazıki birleştirme yapın dedikleri halde yapamıyorum hata veriyor kullancı adı yalnış diyor oysaki siteden giriş yapabiliyorum hesabıma paramın hesabını kim vericek !!! ?
facebook sayfası üzerinden destek veremiyoruz malesef
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ticket atmayız lazım.- Katılım
- 17 Tem 2015
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bilader Yardımcı oldugunuzmu Var 40 SEFER YARDIM İSTEDİM BEN KENDİ KURDUGUM ÇARIN KULLANICI ADINIMI UNUTUCAM HESAPLARIMIN ALAYI SİLİNMİŞ YATIRDIGIM PARANIN KARŞLIGINI KİM VERCEK YETKLİ BİRİSİ YOKMU BU FORUMDA YARDIMCI OLACAK
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,975
- DevLira
- 0
Bilader Yardımcı oldugunuzmu Var 40 SEFER YARDIM İSTEDİM BEN KENDİ KURDUGUM ÇARIN KULLANICI ADINIMI UNUTUCAM HESAPLARIMIN ALAYI SİLİNMİŞ YATIRDIGIM PARANIN KARŞLIGINI KİM VERCEK YETKLİ BİRİSİ YOKMU BU FORUMDA YARDIMCI OLACAK
facebook sayfası üstünden yardım istersen tabi yardım edemezler çünkü facebook sayfası üstünden işlem yapmıyorlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
a ticket attınız mı ? ayrıca bugün bayram milletin işi güçü vardır.- Katılım
- 9 Mar 2014
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Bu hatayı alan tek siz değilsiniz, talep sıranız gelince sorun çözülecektir.Bilader Yardımcı oldugunuzmu Var 40 SEFER YARDIM İSTEDİM BEN KENDİ KURDUGUM ÇARIN KULLANICI ADINIMI UNUTUCAM HESAPLARIMIN ALAYI SİLİNMİŞ YATIRDIGIM PARANIN KARŞLIGINI KİM VERCEK YETKLİ BİRİSİ YOKMU BU FORUMDA YARDIMCI OLACAK