InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Elym2 ÇOk kızgınım !!!!!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaboncuk44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 465

karaboncuk44

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 11 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2014 senesinde ely m2 de editli bir çar açtım ve yaklaşık 300 tl yakın harcamam oldu ve şuanda o çarımı naptıysam kurtaramadım her yolu denedim yöneticilere başvurdum yardım etmediler facebook sayfasından destek istedim oda olmadı en sonunda buraya geldim çarımın kullanıcı adını şifresini biliyorum ama ne yazıki birleştirme yapın dedikleri halde yapamıyorum hata veriyor kullancı adı yalnış diyor oysaki siteden giriş yapabiliyorum hesabıma paramın hesabını kim vericek !!! ?

2014 senesinde ely m2 de editli bir çar açtım ve yaklaşık 300 tl yakın harcamam oldu ve şuanda o çarımı naptıysam kurtaramadım her yolu denedim yöneticilere başvurdum yardım etmediler facebook sayfasından destek istedim oda olmadı en sonunda buraya geldim çarımın kullanıcı adını şifresini biliyorum ama ne yazıki birleştirme yapın dedikleri halde yapamıyorum hata veriyor kullancı adı yalnış diyor oysaki siteden giriş yapabiliyorum hesabıma paramın hesabını kim vericek !!! ?

facebook sayfası üzerinden destek veremiyoruz malesef ticket atmayız lazım.

Bilader Yardımcı oldugunuzmu Var 40 SEFER YARDIM İSTEDİM BEN KENDİ KURDUGUM ÇARIN KULLANICI ADINIMI UNUTUCAM HESAPLARIMIN ALAYI SİLİNMİŞ YATIRDIGIM PARANIN KARŞLIGINI KİM VERCEK YETKLİ BİRİSİ YOKMU BU FORUMDA YARDIMCI OLACAK

Bilader Yardımcı oldugunuzmu Var 40 SEFER YARDIM İSTEDİM BEN KENDİ KURDUGUM ÇARIN KULLANICI ADINIMI UNUTUCAM HESAPLARIMIN ALAYI SİLİNMİŞ YATIRDIGIM PARANIN KARŞLIGINI KİM VERCEK YETKLİ BİRİSİ YOKMU BU FORUMDA YARDIMCI OLACAK

facebook sayfası üstünden yardım istersen tabi yardım edemezler çünkü facebook sayfası üstünden işlem yapmıyorlar. a ticket attınız mı ? ayrıca bugün bayram milletin işi güçü vardır.

Bu hatayı alan tek siz değilsiniz, talep sıranız gelince sorun çözülecektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri