Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

105 lvlik Çan HAKKINDA !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyaz58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 575

Beyaz58

Level 3
TM Üye
Konular
39
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 19 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BU ÇANLARIN YARILARI NEDEN DUSTU IYICE MAKARAYA SARDINIZ SADAKATTAN KEME DUSUYORUM USTUNE USTLUK 15 20KEM VERIYORUM BI TANE KABUL ETMIYOR BANA GAREZINIZMI VAR ANLAMADIM HEM BIYOLOG DUSURUN HEMDE KABUL ETMIYOR NASIL IS BEN ANLAMADIM SURUP MESELESINEDE GELELIM OYUN SARMIYOR SURUPSUZ ONCE DALAN KESIYOR SURUP COP OLDU ARTIK ONUDA AYARLAYIN ÇANLARDAKI 35YARIDAN 15YARIYADUSURDUGUNUZ ONU DUZELTIN BOYLE HAKSIZLIK OLMAZ YOKSA SAMAN ITEMLERINI SILICEM ARTIK SVDEKI TDK SAMANLARDANIM BENDE GITMIYIM YANI YARI DUSURMEK NE DEMEK KUFURMU EDIYORSUNUZ ANLAMADIM IYI BAYRAMLAR YETKILILER BI COZUM BULUN. !

@Shorty; @admin; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Guncellllllll

Neden mi düştü çünkü eline +40 ort çan alan şaman en az 2k fln vuruyor şaman sav yapsakta 1,5 fln oluyor.Çok iyi oldu hatta daha da şeyler olmalı şamana

Neden mi düştü çünkü eline +40 ort çan alan şaman en az 2k fln vuruyor şaman sav yapsakta 1,5 fln oluyor.Çok iyi oldu hatta daha da şeyler olmalı şamana

Cocuk biz hunku oynuyoruz saman belliki sana cok cakmis 😂😂😂😂

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri