M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Yöneticiler İçeri !!!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu Macro denilen program hile veya 3. parti bir program olmadığı için engellenemez. Macro satın alan herkes bu özelliği kullanabilir. Bu yüzden şurupları saniyede bir yaptık.

komple kaldır sanıyede 1 zaten işe yaramıyor ki.
itemin degeri kalmadı oyunda. sayı önemli oldu artık. 5-15 de itemin olsa bi hiçsin.
1kişi 4kişi birden saldırdıgını var sayalım 4000 skil atsa her biri.1sn 500hp şurup basabılıyosun ne kadar mantıklı bi iş :D
kim çogunluksa o kazanıyor bu saaten sonra zaten.
millete bakıyor kim çok o bayraga geçiyor. bunun neresinden zevk alıcaz biz.

Shorty
 
Şöyle bir durum var, programı kullananlar sersem yemedikçe yatmıyor. İsim vermeden belirteyim çok sağlamım diye gezen adama 10-12k çözme atıyorum 3-4 saniyede bir, aynı anda loncadaki şaman düz 5k vuruyor ve adam sersem yemedikçe yatmıyor. Program kullananlar zaten acınacak halde onlara diyecek lafım yok ama 4 skill barına şarap koyup, sersem yemedikçe yatmayan çarlarada bi çözüm bulunması gerekiyor. İsteyen deneyebilir dandik itemler takın üzerinize 4 parmakla şarap basın ve ölmediğinizi göreceksiniz. Boş çar bile tek yemedikçe doğru düzgün yatmıyor bu şekilde. Benim amacım tartışma çıkarmak değil bu yüzden isim belirtmiyorum, tartışma çıkmasını istemiyorum. Amacım bu sorunun çözülmesi.

Şöyle bir önerim var, şaraplar eski haline gelsin ama sadece tek 1 tuşla basılabilecek durumda olsun. 4 parmakla şarap basıp ortada gezen çarlar tek parmakla şarap basınca bakalım nasıl ayakta duracak. Hem sizin istediğiniz gibi şarap eski haline dönmüş olur hemde ölümsüzlüğü ortadan kaldırmış oluruz.

Programın engellenememe durumuna anlam veremedim, istedikten sonra herşeyi engelleyebilirsiniz neden bunu engellemiyorsunuz. Oyunu negatif yönde etkileyen bir olay bu bir çözüm bulunması gerekiyor.


o kadar program diye iftira atıyosunuz sende düz 4k-5k yiyip aynı zmanda 8-9k skıl yıorsun ve yatmıyorsun sende mi kullanıyorsun program?
allah herkeze beyin vermiş kullanman için bi akıl vermiş 3-4 slota şurup koyup seri bi şekilde basıyorsun ve yatmıyorsun.
diyorsunki 12k çözme atıorum yalanın daniskasıda hadi dogru oldugunu varsayalım.4slotta şurup oldunu farz et bir basışta 2k doluyor zaten sanıyede 2yada 3kere basmak mümkün.buna hp üretimi falanda dahil olunca doluyor can ve yatmıyorsunuz kafan hiç mi basmıyor
sw de sadece 1 kişinin yattıgını görmek için(1000W) böyle uydurma sebepler ortaya atarak. konular açtınız.
ve konuyu açan arkadaşlarınz zaten kullandıgını söyluyr yani loncanız dışında bunu kullanan yok (TEKSAS) 3-15+10 itemler le yatmayan arkadaşlar var aranızda 1 çok siz bunları gayet iyi bıliyorsunuz.
oyun yöneticileri de sizin açtıgınız bu saçma teorilere inanarak oyunu maf ettiler.
şimdi oyunda ne kimsenin iteminin bi degeri kaldı sayenizde ne de oyunun.
zaten sürü halinde yaşıyordunuz böyle nereye kadar devam edeceksiniz görecez.bakalım kışı kaç online ile görecek oyun sayenizde.

Shorty
 
ŞURUPLAR G€LM€LiDİR Shorty
 
madem program diyoalar ozmn tek slot la şrup basılsın 1saniye indirilmesi yerine ozmn görelim @Shorty; @admin;
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
oyudaki 2 hata düzetilirse surapa gerek bile kalmıycak
1.cisi: Şamanların Düz vurusu tabi bunu engeleyemediniz ve gittiniz zırhlrdan bloklamayıda kaldırınız bloklamayı geri getirmelisiniz ve bloklama verecek itemler eklemelisiniz örneğin:KORKU MASKESİ gibi yani
2.cisi: Suraları Büyü Çözmesi ne kadar saw yapsakta çözüm bulamıyoruz adamlar kritikle 8 - 10 k atıyolar buna bir çözümbulunmalı

BENCE ŞURUP BASMA SEBEBİMİZ BU 2 SORUNDUR ARKADAŞLAR.BUNLAR ÇÖZÜLÜRSE ŞURUBA İHTİYAÇ KALMAYACAKTIR BENCEE:)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst