InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

ßiyoloG SORUNU !...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Craiig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 207

Craiig

Level 3
TM Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
64
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 10 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bana Ticket Atın Dediniz Attım Bi Cvp Yok Bana Baştan Yapın Diyorsunuz Onuda Yapıyorum Ama 3 ündür Veriyorum Hep Yakıyor Ne Yapmaya ÇaLışıyorsunuz DüzenLi Bişey Yapın Yada Hiç Yapmayın 5 YILLIK ArkadaşLarım Oyunu Bıraktı Ne Yani Bizdemi BırakaLım Ne yapıyorsunuz !... Bi Çare buLun Şu BiyolokLara Sizin SorunLarınızı Biz Çekmek Zorundamıyız Kardeşim ?? Bi Çözüm BuLunmasa Gerekeni Ben Yapacam ... !

Hala düzelmedi mi hunk'da ?
@Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hala düzelmedi mi hunk'da ?
@Shorty;

Hunk Deqil Kardeşim Bu Son Gücellemede Ben Bilgelik Mücehferi Yapmam Lazım Şimdi Gelmiş Dal Kırmızı Dal Görevini Yapıyorum ...
Olacak İş Deqil yaa !

Hunk Deqil Kardeşim Bu Son Gücellemede Ben Bilgelik Mücehferi Yapmam Lazım Şimdi Gelmiş Dal Kırmızı Dal Görevini Yapıyorum ...
Olacak İş Deqil yaa !

Daha uygun bir dil ve uslüp ile anlatırsan yardımcı olunur ama gelipte böyle atarlı yazarsan inan yardımcı olmazlar.

Daha uygun bir dil ve uslüp ile anlatırsan yardımcı olunur ama gelipte böyle atarlı yazarsan inan yardımcı olmazlar.

Yaw Kaç Defa düzgün Konusutk Yapmıyorlar Kardeşim Tam BEN Yapacam diyorum Hep Yakıyor anLamadım Giddi Ya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri