- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bana Ticket Atın Dediniz Attım Bi Cvp Yok Bana Baştan Yapın Diyorsunuz Onuda Yapıyorum Ama 3 ündür Veriyorum Hep Yakıyor Ne Yapmaya ÇaLışıyorsunuz DüzenLi Bişey Yapın Yada Hiç Yapmayın 5 YILLIK ArkadaşLarım Oyunu Bıraktı Ne Yani Bizdemi BırakaLım Ne yapıyorsunuz !... Bi Çare buLun Şu BiyolokLara Sizin SorunLarınızı Biz Çekmek Zorundamıyız Kardeşim ?? Bi Çözüm BuLunmasa Gerekeni Ben Yapacam ... !
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hala düzelmedi mi hunk'da ?
@Shorty;
Hunk Deqil Kardeşim Bu Son Gücellemede Ben Bilgelik Mücehferi Yapmam Lazım Şimdi Gelmiş Dal Kırmızı Dal Görevini Yapıyorum ...
Olacak İş Deqil yaa !
- Konular
- 37
- Online süresi
- 57m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- -44
- DevLira
- 0
Hunk Deqil Kardeşim Bu Son Gücellemede Ben Bilgelik Mücehferi Yapmam Lazım Şimdi Gelmiş Dal Kırmızı Dal Görevini Yapıyorum ...
Olacak İş Deqil yaa !
Daha uygun bir dil ve uslüp ile anlatırsan yardımcı olunur ama gelipte böyle atarlı yazarsan inan yardımcı olmazlar.
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Daha uygun bir dil ve uslüp ile anlatırsan yardımcı olunur ama gelipte böyle atarlı yazarsan inan yardımcı olmazlar.
Yaw Kaç Defa düzgün Konusutk Yapmıyorlar Kardeşim Tam BEN Yapacam diyorum Hep Yakıyor anLamadım Giddi Ya
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)