Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MilasMT2 (FETİH) BYPAS 7X WALLHACK BALIK BOTU VİDEOLU+KANTLI 11.07.2015 SESLİ ANLATIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nadirbarn

Level 1
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
30
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 2 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA,

HİLE GÜNCELDİR /// TARİH: 15.07.2015

BUGÜN SİZLERE MİLASMT2'DE
ÇALIŞAN 7X+WALL+BALIK BOTU VS.....
HİLELERİ AÇMAYI GÖSTERİCEĞİM NEDEN PAYLAŞTIGIMIDA YAZICAGIM ,.

Arkadaşlar Bildiginiz Gibi Loyein Benim Korumam Fakat
Ben Korumayı Bedava Yapmıyorum,

Can Baran'ile Aramızdaki Tartışma Yüzünden Sadece Onun Serverinde Çalışan Hile Yaptım Ve Bunun birkaç kişiye Çekilişle Verdim Onlarda Dağıtmaya Başamışlar,
Herneyse Belki Can Baran'da bu yazdgımı Görür Umarım,
ßénim Korumam Olsa Dahi Ben o Korumalar Sayesinde Geçiniyorum Ben Hile Sürmezsem Piyasaya Korumanın 1 üst Versiyonunu Çıkaramam durduk Yere Bu Nedenle Hangi Server Olursa Olsun Benim Korumam DAhi Hile Yapmaya
Mecburum. Neyse Teşekkür Ederim Arkadaşlar .

Öncelikle,

HALA GÜNCELDİR 15.07.2015

Yazılı ANLATIM

(1) Pvp Serverinizin Oldugu Dosyayı Kısayol Oluştur Deyin Ve MasaÜstüne Atın

(2) Hiledeki Rarı Klasor Olarak Masaüstüne Cıkartın Metin2Bypası Açalım Ardından Hiledeki Torrenti Açalım Ve Oyuna Torrentsiz Giriş Yapalım, Giriş Yaptıktan Sonra Injector Gadget İle Hangi Pvp Oynuorsak bypas.dll yi ınject edelim Artık Bypasımız Olmuştur Gelelim Hileyi Açmaya

(3) Önce Hloader.exe Nin İsmini Değiştirelim Örneğin (sadsafq.exe) gibi Ardından Acalım Select Game (F7) Tıklayalım Ardından Oyunumuzu Başlatalım Oyunumuzu Başlatınca F7 Tuşuna Basalım Ve O Hloader.exe Mizin İsmini Değiştirmiştikya Ona Tıklayalım Ve Load Hack Yazacak Şimdi LoadHacka Basmadan Oyuna Giriş Yapalım Ve 5-10 Saniye Bekleyelim Ardından LoadHack a Basalım. Ve Wallhack,WaitDamage (7x) İstediginiz Hileyi Aktif Edebilirsiniz.

VİDEO YAZILI ANLATIM

VİDEO SESLİ ANLATIM

Hilemizin İndirme Linkleri ;

Dosya.CO

Virüs TOTAL

WİNRARIN İÇİNDEKİLER ;

Lalaker1Dev //

Daha Fazlası İçin,

Facebook Hesabım :
NOT: KONUYU KALDIRMANIZI DEĞİL
SABİTE ALMANIZI RİCA EDERİM DENEMEDEN YARGILAMAYIN KİMSEYİ

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazıklar olsun insan bi teşekkür eder

fake taxi de çalişiymuşsun sen doğrumudur ??

taxi diye bir kelime yoktur türkçemizde demek istedigin taksi olmasın :)

url taraması değil .exe taramasını atman lazımdı lütfen düzeltin.aksi taktirde konu kapanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri