shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Biyolog sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ACITs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 567

ACITs

Level 2
Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
58
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Destekten mesaj atıyoruz cevap gelmiyor sonra burdan konu acıyorlar destekden yazın diyorsunuz iki yere yazılan sorunlada ilgilenmiyorsunuz Sadakat mücevherinde olan bir görev kemgöz mücevherine düşüyor ve Shorty 'ye oyun içinde soruyorum görevi tekrardan yapıcaksın diyor bence bu adaletsizlik ben o görevleri 4-6 saat aralar ile yaptım ve görevler başa sardı 1 saat te yapanların bazıları gitmedi bile adamlar 1 saat te yaparak bizi geçtiler bi düzenleme gelmesi lazım diye dusunuyorum .

Son düzenleme:
Destekten mesaj atıyoruz cevap gelmiyor sonra burdan konu acıyorlar destekden yazın diyorsunuz iki yere yazılan sorunlada ilgilenmiyorsunuz Sadakat mücevherinde olan bir görev kemgöz mücevherine düşüyor ve Shorty 'ye oyun içinde soruyorum görevi tekrardan yapıcaksın diyor bence bu adaletsizlik ben o görevleri 4-6 saat aralar ile yaptım ve görevler başa sardı 1 saat te yapanların bazıları gitmedi bile adamlar 1 saat te yaparak bizi geçtiler bi düzenleme gelmesi lazım diye dusunuyorum .
Haklisin ayni sorundan şikayetciyiz lutfen ilgilenin şu sorunla !

Bende de kemgöz bonusunu almadan bilgeliğe geçmiş :ka24:

Yani anlicaniz biyolog sorunu hâlâ devam ediyor yaprtimiz onca emek resmen cope gitti:ka24:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri