- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Destekten mesaj atıyoruz cevap gelmiyor sonra burdan konu acıyorlar destekden yazın diyorsunuz iki yere yazılan sorunlada ilgilenmiyorsunuz Sadakat mücevherinde olan bir görev kemgöz mücevherine düşüyor ve Shorty 'ye oyun içinde soruyorum görevi tekrardan yapıcaksın diyor bence bu adaletsizlik ben o görevleri 4-6 saat aralar ile yaptım ve görevler başa sardı 1 saat te yapanların bazıları gitmedi bile adamlar 1 saat te yaparak bizi geçtiler bi düzenleme gelmesi lazım diye dusunuyorum .
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Haklisin ayni sorundan şikayetciyiz lutfen ilgilenin şu sorunla !Destekten mesaj atıyoruz cevap gelmiyor sonra burdan konu acıyorlar destekden yazın diyorsunuz iki yere yazılan sorunlada ilgilenmiyorsunuz Sadakat mücevherinde olan bir görev kemgöz mücevherine düşüyor ve Shorty 'ye oyun içinde soruyorum görevi tekrardan yapıcaksın diyor bence bu adaletsizlik ben o görevleri 4-6 saat aralar ile yaptım ve görevler başa sardı 1 saat te yapanların bazıları gitmedi bile adamlar 1 saat te yaparak bizi geçtiler bi düzenleme gelmesi lazım diye dusunuyorum .