- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar veda zamanı geldi 3-4 yıldır şaman oynuyorum ve bu sv de şamanları ne kadar haksızlık yaptıklarına ilk defa son bakımda şahit oldum ve oyunu bırakma kararı aldım.
Sv in ilk açıldında "EndLeS" adlı çarım vardı ve bu sezonda "Khalife" adlı çarımla dostlarımla keyifli zaman geçirmeye geldim arada kavgalar oldu oyun stresinden dolayı ama hepsi kendilerince haklıydı bende kendimce haklıydım çogu dost dediklerimi kaybettim bi o kadarda HissiyaT loncasında dost kazandım oyun stresinden dolayı kalbini kırdıklarımdan özür diliyorum ve hakkını helal etsinler herkeze iyi oyunlar:ka19:

Sv in ilk açıldında "EndLeS" adlı çarım vardı ve bu sezonda "Khalife" adlı çarımla dostlarımla keyifli zaman geçirmeye geldim arada kavgalar oldu oyun stresinden dolayı ama hepsi kendilerince haklıydı bende kendimce haklıydım çogu dost dediklerimi kaybettim bi o kadarda HissiyaT loncasında dost kazandım oyun stresinden dolayı kalbini kırdıklarımdan özür diliyorum ve hakkını helal etsinler herkeze iyi oyunlar:ka19:
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0