Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

SaltanatMT2 Paneli Devrim 2021-01-15

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan panelpaylasici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ExTazY21
Boşuna Takiyon Onları :) Belleş Mala Oturmuş Aç Köppek Gibi Havlasınlar .) Herkez Biliyor Piyasa Siz Ve Durableden Sorulduğunu Heç Merak Etme .d

Konuya açıklama yapmanın zamanı gelmiş artık.
1. kısım Telif hakk denilen şey kişinin ürettiği bir ürünün veya fikrinin korunmasını sağlar. Ve telif hakkı olan bir ürünün veya fikrin kopyalanması, değiştirilmesi, üzerine birşeyler eklenmesi ve diğer şeylerin yapılması yasaktır.

Bize belgeler iletildikten sonra yasal olarak gereğini yapmak durumundayız.

2. kısım
Telif hakkı olmasa dahi bir ürün başkasına aitse ve bunu kanıtlarsa forum üzerinden kişinin bu ürününün değiştirilmesi, kopyalanması veya paylaşılmasına izin vermeyiz.

Bazı yararlı linkler;

Konu üzerinden tartışma yapmanız doğal birşey forum bunun için var zaten. Fakat tartışırken birbirinizi incitecek kelimeler kullanmayın.

yogun isten :d biz çalıyoruz da herşey açık html çekilen siteler 80 tl 0 dan servere göre çiz dersin 700 800 tl ama ben sana özel site çizip sonra css döküp php kodlayıp 80 tl ye satacam sadece hayal paşa bazı forumlarda sadece css 250 tl iken neyin kafasındasın şu panel senin sattın bir panel veya files olsa zırlardın benim yorumlarımı degiştirip bana tekrar atma bundan sonrada bu konuya yazıda yazmam ister skype dan ekle ister özel mesaj at söylenecek çok şey var ama ederin yok

bana burada hesap kitap dersi verme vede konusmalarına dikkat et neyi satarsan sat neyi yaparsan yap umrumda olmaz ama şunu kabul ed sen cahil ve paragözün tekisin

bana burada hesap kitap dersi verme vede konusmalarına dikkat et neyi satarsan sat neyi yaparsan yap umrumda olmaz ama şunu kabul ed sen cahil ve paragözün tekisin[/QUOTE]tabi tabi sen haklısın boş ver ilerde illaki bir iş yaparsın o işi wareze düşürdüklerinde bir köpekten farkın kalmayacak.

Emin Ol senin gibi kemik yalamam sahibin seni arıyordu fazla havlama tıkanırsın dilenci :D hala hala yazmaya devam edersen seni köpek yavrusu olarak isimlendiricem daha dünkü çöpcü patron olmuş bakıyorumda bir havalar bir havalar sütünü iç yat fazlada geveleme vede klavye artisliği yapma sana tatlı uykular evladım :m08:

Emin Ol senin gibi kemik yalamam sahibin seni arıyordu fazla havlama tıkanırsın dilenci :D hala hala yazmaya devam edersen seni köpek yavrusu olarak isimlendiricem daha dünkü çöpcü patron olmuş bakıyorumda bir havalar bir havalar sütünü iç yat fazlada geveleme vede klavye artisliği yapma sana tatlı uykular evladım :m08:

Urfa merkez herzaman beklerim. o zaman gösteririm sana klavye artislini şu internetten hazır yorumları copy pastel yapma son yorumum atıklarını sadece okurum artık boş insansın lafa harcanacak kadar ederin yok abisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri