Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

SaltanatMT2 Paneli Devrim 2021-01-15

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan panelpaylasici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eline Sağlık Bence Emeğinin Hakkını Veriyorsun Güzel Paylaşımlara Herkezi Davet Ediyorum Başarılı!

Kodlamanıza lafım yok , fakat css sıfırdan kodlandığı için telif hakkı ona da geçmiş bulunuyor ve sen aynı css yi kullanıyorsun.

Yöneticilerimin ilgilenmesini istiyorum !

Kodlamanıza lafım yok , fakat css sıfırdan kodlandığı için telif hakkı ona da geçmiş bulunuyor ve sen aynı css yi kullanıyorsun.

Yöneticilerimin ilgilenmesini istiyorum !

İyi o zaman forumdaki neredeyse tüm panel paylaşımlarının konusu kapansın neden css o kodladı e kardeşim o kodladı da o lisansını aldı mı ki hakları ona ait olsun.

d2j45r.png

Düzenlenecek yer

inc klasöründeki config.inc.php

İndirme Linkleri
Herhangi birinden indirin

NOT
TELİF HAKKI TELİF HAKKI DİYE ÇIRPINANLAR OLACAKTIR ONLARA KANITIM AŞAĞIDAKİ RESİMLERDİR

FREE PSD MENÜ VS.

oriental_webui___free_psd_by_mrzielsko-d73nekh.png

FREE BUTON

w1lPZ1.png

O KADAR İSTEĞİ KIRMADIK PAYLAŞTIK :)

KODLAMA LİSANSLI DİYEN OLACAKTIR BİZ ORJİNAL KODLAMASINI DEĞİL CMS KODLAMA EKLEDİK YANİ KODLAMA LİSANSI YOK

KENDİNE AİT OLMAYAN TASARIMLARA LİSANSLI DEYİPTE SAĞA SOLA ATIF YAPANLAR MADEM O KADAR TELİF HAKKI VAR LİSANS VAR AT BELGEYİ KALDIRAYIM KİMSENİN KİMSEYİ KANDIRMAYA HAKKI YOK.

HERKES HADDİNİ BİLECEK

ORJİNAL BELGE SUNULMADAN KONUDAKİ BİR HARFİ KALDIRMAYACAĞIM!

DENEME MOD YORUMU

teşekkür ederim. demo ekleme imkanınız varsa daha iyi olur.

İyi o zaman forumdaki neredeyse tüm panel paylaşımlarının konusu kapansın neden css o kodladı e kardeşim o kodladı da o lisansını aldı mı ki hakları ona ait olsun.
Forumda bahsettiğiniz panellerin neredeyse tümü lisanssızdır.
*Lisanslı panel paylaşmak yasaktır.Görsel içeriklerinde artık lisanslanabilir olduğunu unutmayınız(Tema vs.).25 Ocak 2013 Tarihinden Sonra Lisanslanmış Panel Paylaşan Kişilerin Konusu Kapatılacaktır.

Kurallarda da belirtildiği gibi , css kodlamasına bakarsan anlayabilirsin , ne kadar emek harcandığını . Css dosyasıda "lisans" alanının içine girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri