- Konular
- 883
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 6m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 882
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 290
- DevLira
- -118
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Helal Olsun Kardeşim Buda Turkmmoya Bayram Hediyesi Olsun Burak Selvi Kardeşim Saçma Sapan Yorumlar Yapma Panel Sana Ait Değil Başka Yerlerden Çektiğin Tasarımlar İle Senin Olmuyor Kıskanan Arkadaşlar Olmasın Adam Paylaşım Eyw Adamsın Herkez Güle Güle Kullansın İyi Forumlar Burak Selvi Aglıyordur

- Konular
- 77
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 3,700
- DevLira
- 19
LİSANSI BİR YERE BIRAKALIM KONUYU AÇAN VEYA TEŞEKKÜR İYİKİ PAYLAŞTIN DİYEN ARKADAŞLARA POST KASMAK İÇİN MESAJ ATMAYANLARA
AYNI TASARIMI SİZİN YAPTINIZI VAR SAYALIM BEN O PANELİ BURDA PAYLAŞTIM SATIŞ DA OLAN PANELİNİZ YAYILMAYA BAŞLADI NAPARSINIZ ? HEMEN ADMİNLERE MESAJ V.S VE PANEL LİSANSLI KONU EN YAKIN ZAMANDA YÖNETİCİLER TARAFINDAN İNCELENİR KAPATILIR VE KONUYU AÇAN KİŞİYE TEKLİF HAKLARI UYGULANIR :m08: BİLDİME GÖRE 6 AY HAPİS VEYA PARA CEZASI :l04:
AYNI TASARIMI SİZİN YAPTINIZI VAR SAYALIM BEN O PANELİ BURDA PAYLAŞTIM SATIŞ DA OLAN PANELİNİZ YAYILMAYA BAŞLADI NAPARSINIZ ? HEMEN ADMİNLERE MESAJ V.S VE PANEL LİSANSLI KONU EN YAKIN ZAMANDA YÖNETİCİLER TARAFINDAN İNCELENİR KAPATILIR VE KONUYU AÇAN KİŞİYE TEKLİF HAKLARI UYGULANIR :m08: BİLDİME GÖRE 6 AY HAPİS VEYA PARA CEZASI :l04:- Katılım
- 20 Kas 2013
- Konular
- 77
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 3,700
- DevLira
- 19
Helal Olsun Kardeşim Buda Turkmmoya Bayram Hediyesi Olsun Burak Selvi Kardeşim Saçma Sapan Yorumlar Yapma Panel Sana Ait Değil Başka Yerlerden Çektiğin Tasarımlar İle Senin Olmuyor Kıskanan Arkadaşlar Olmasın Adam Paylaşım Eyw Adamsın Herkez Güle Güle Kullansın İyi Forumlar Burak Selvi Aglıyordur![]()
![]()
BURAK SELVİ BERAT SENİN GİBİ LERLE UGRAŞSA ZAMANI KALMAZ BÖYLE İŞLERE VELETLER TÜREDİKCE TÜRÜYOR :f34:
- Konular
- 883
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 6m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 882
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 290
- DevLira
- -118
BURAK SELVİ BERAT SENİN GİBİ LERLE UGRAŞSA ZAMANI KALMAZ BÖYLE İŞLERE VELETLER TÜREDİKCE TÜRÜYOR :f34:
Vay Vay Burak Selvi Abine Söyle Hırsızlığı Tergesin tamam mı koçum sende git yanına köpeği ol :m26:
- Konular
- 77
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 3,700
- DevLira
- 19
Vay Vay Burak Selvi Abine Söyle Hırsızlığı Tergesin tamam mı koçum sende git yanına köpeği ol :m26:
sen beni nerden tanıyorsunda buraktan küçük oldumu sannediyorsun hazır cevap verme bana Bana veya buraga hava atacam diye kendini fazla kasma, damarındaki kanın bile bize hasta iken sen neyin tiribindesin :m08::m33:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)