Kaynak ikonu

SaltanatMT2 Paneli Devrim 2021-01-15

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan panelpaylasici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eline Sağlık Bence Emeğinin Hakkını Veriyorsun Güzel Paylaşımlara Herkezi Davet Ediyorum Başarılı!

Kodlamanıza lafım yok , fakat css sıfırdan kodlandığı için telif hakkı ona da geçmiş bulunuyor ve sen aynı css yi kullanıyorsun.

Yöneticilerimin ilgilenmesini istiyorum !

Kodlamanıza lafım yok , fakat css sıfırdan kodlandığı için telif hakkı ona da geçmiş bulunuyor ve sen aynı css yi kullanıyorsun.

Yöneticilerimin ilgilenmesini istiyorum !

İyi o zaman forumdaki neredeyse tüm panel paylaşımlarının konusu kapansın neden css o kodladı e kardeşim o kodladı da o lisansını aldı mı ki hakları ona ait olsun.

teşekkür ederim. demo ekleme imkanınız varsa daha iyi olur.

İyi o zaman forumdaki neredeyse tüm panel paylaşımlarının konusu kapansın neden css o kodladı e kardeşim o kodladı da o lisansını aldı mı ki hakları ona ait olsun.
Forumda bahsettiğiniz panellerin neredeyse tümü lisanssızdır.
*Lisanslı panel paylaşmak yasaktır.Görsel içeriklerinde artık lisanslanabilir olduğunu unutmayınız(Tema vs.).25 Ocak 2013 Tarihinden Sonra Lisanslanmış Panel Paylaşan Kişilerin Konusu Kapatılacaktır.

Kurallarda da belirtildiği gibi , css kodlamasına bakarsan anlayabilirsin , ne kadar emek harcandığını . Css dosyasıda "lisans" alanının içine girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)