Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Veda konusması hiç yapamam
yaklasık elym2'de 4 5 senem geçti bu dönem safasında güzel arkadaşlıklar edindim iyi niyetli insanlarla doluydu etrafım hepsine teşekkür ederim Benim için Elym2 bitmiştir
Herkeze basarılar allah sabır versin böyle bir serverde oyuna devam etmez zor artık...Allaha emanet olun :l04::l04::l04::ka19:
yaklasık elym2'de 4 5 senem geçti bu dönem safasında güzel arkadaşlıklar edindim iyi niyetli insanlarla doluydu etrafım hepsine teşekkür ederim Benim için Elym2 bitmiştir
Herkeze basarılar allah sabır versin böyle bir serverde oyuna devam etmez zor artık...Allaha emanet olun :l04::l04::l04::ka19:Veda konusması hiç yapamamyaklasık elym2'de 4 5 senem geçti bu dönem safasında güzel arkadaşlıklar edindim iyi niyetli insanlarla doluydu etrafım hepsine teşekkür ederim Benim için Elym2 bitmiştir
Herkeze basarılar allah sabır versin böyle bir serverde oyuna devam etmez zor artık...Allaha emanet olun :l04::l04::l04::ka19:
Reel Hayatında Basarılar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)