noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

GünceLLeme Ve HaTaLar ... !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Craiig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Önceliikle Mrb
Bu BiyologLar Yok OLDU ßenm Dal Görevim Başa Döndü 10 Savunmlar Eksildi
Bana Baştan Yapın Dedidiniz Yapıyorum Saate Bir Dünden Beridr Veriyorum Hep Yakıyor Okumuyor ..
Ticket ATTım Yene Aynı Şey

ßi Çözüm BuLunsa İyi oLacak ...
Güncelleme GeLdi Herşey Maf oLdu Svyi Maf Eddiniz :ka24:

Arkadaş 3 tane sorun çıkınca hemen server mahvoldu yandı bitti diye başlıyorsunuz. Oyundanda heryerden yazıyoruz karşılaştığınız sorunları forumdan bildirin bakımlarla düzeltilecek diye. Bir sorunla karşılaşıyorsanız garip garip mesajlar yazmadan sorununuzu yazın ki ilgilenilebilsin

Arkadaş 3 tane sorun çıkınca hemen server mahvoldu yandı bitti diye başlıyorsunuz. Oyundanda heryerden yazıyoruz karşılaştığınız sorunları forumdan bildirin bakımlarla düzeltilecek diye. Bir sorunla karşılaşıyorsanız garip garip mesajlar yazmadan sorununuzu yazın ki ilgilenilebilsin

3 Tane Sorun mu Senin Svden Habberin Yok Benm O biyoLogLar 3 Ayımı ALdı Garip Garip Konusma Deqil Ben Senden Zorla Bişey İstemiyorum HakkımLa Yaptım O BiyologLarı Şimdi Bi Seferde SiLinmesi HaksızLık Ben kaLkıpta Baştan Yapamam Bu BiyologLarı Sizde Bişey Yapıyorsanız Sorunsuz Yapın Kardeşim SorunLarınızı Biz Çekmek Zorundamıyız !.. Bi BU OLAYLARI Yaşamak Zorundamıyız Oyun Sorunu Beni deqiL Sizi İLgiLendirir ! Siz Yapacaksınız Ben DeqiL...
Yapılması Gerekn YapıLsın Rica Edip Ve Umuyorum ... :ka24:

3 Tane Sorun mu Senin Svden Habberin Yok Benm O biyoLogLar 3 Ayımı ALdı Garip Garip Konusma Deqil Ben Senden Zorla Bişey İstemiyorum HakkımLa Yaptım O BiyologLarı Şimdi Bi Seferde SiLinmesi HaksızLık Ben kaLkıpta Baştan Yapamam Bu BiyologLarı Sizde Bişey Yapıyorsanız Sorunsuz Yapın Kardeşim SorunLarınızı Biz Çekmek Zorundamıyız !.. Bi BU OLAYLARI Yaşamak Zorundamıyız Oyun Sorunu Beni deqiL Sizi İLgiLendirir ! Siz Yapacaksınız Ben DeqiL...
Yapılması Gerekn YapıLsın Rica Edip Ve Umuyorum ... :ka24:

Son güncellemede sorunların büyük bölümü dzüeltildi halada düzeltiliyor. Duyuruları okuman gerekiyor.

Doğru düzgün orun bildirmeye karar verirsen yeni konu açabilirsin. Bu konuyu kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri