Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yapmayın denemeden bozuk deyip adamın günahını alıyorsunuz sadece bug mevcut o kadarKardesim Bi deniyim Olursa sunsurie sennde sorununuza bakarm kardesim olmazsa mutlaka bir sorun vardldr kimse yapamamis daha
Son düzenleme:
Yapmayın denemeden bozuk deyin adamın günahını alıyorsunuz sadece bug mevcut o kadar
Kardeşim Sen Beni Tanımadan Ne Yorum Yapıorsun Öyle bir Şerefsizlik Yapmam Merak Etmeyin Kendınız Okadar Biliorsanız Bugu da Çözün Tamamı Böyle Saçma Sapan Yorum Atmadan Önce bi Karşınızdaki Kişiyi Tanıyınız Lütfen
ben sana kötü bir şey demedim sadece "mutlaka bir sorun vardır" demene cevap vedimKardeşim Sen Beni Tanımadan Ne Yorum Yapıorsun Öyle bir Şerefsizlik Yapmam Merak Etmeyin Kendınız Okadar Biliorsanız Bugu da Çözün Tamamı Böyle Saçma Sapan Yorum Atmadan Önce bi Karşınızdaki Kişiyi Tanıyınız Lütfen
ben sana kötü bir şey demedim sadece "mutlaka bir sorun vardır" demene cevap vedim
Ben Onu Şu nedenle Dedim yazanları tam okusaydınız Kimse yapamışsa mutlaka bir sıkıtnı vardır yha kodlar hatalıdır yada paylaşım eksik sizde yapmışsanız bir sıkıntı yok denememize gerek yok ozaman
yapmaz olaydım can sıkıntısı Allah cezanı versin tamam bir daha yapmam:m15:Ben Onu Şu nedenle Dedim yazanları tam okusaydınız Kimse yapamışsa mutlaka bir sıkıtnı vardır yha kodlar hatalıdır yada paylaşım eksik sizde yapmışsanız bir sıkıntı yok denememize gerek yok ozaman
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)