Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Gereksiz bir sistem bence. Örneğin oto toplama açık olsa hep eğilecek mi![]()
kardeşim kullanma o zaman milletin konusunu kirlemeye hakkın yok
Amacım konuyu kirletmek değil ki, sadece yapacak kişileri uyarıyorum. Bir çok bug olacağını zannediyorum.
718 19:59:59434 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/warrior/general/ pick_up.msa) ERROR0718 19:59:01302 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/warrior/general/ pick_up.msa) ERROR
0718 19:59:02708 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/assassin/general/ pick_up.msa) ERROR
0718 19:59:04603 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/assassin/general/ pick_up.msa) ERROR
0718 19:59:06331 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/sura/general/ pick_up.msa) ERROR
0718 19:59:08317 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/sura/general/ pick_up.msa) ERROR
0718 19:59:10123 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/general/ pick_up.msa) ERROR
0718 19:59:13668 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/shaman/general/ pick_up.msa) ERROR
Pack Olmadığı İçin Konunun Kapatılmasını İstiyorum SİSTEM CALIŞMIYOR ... :ka24:
Pack Olmadığı İçin Konunun Kapatılmasını İstiyorum SİSTEM CALIŞMIYOR ... :ka24:
Kişi isteğiyle konu kapatılmıyor.Src ve python üzerinden editleme anlatılıyor konuda packle ilgisi ne? Animasyon yazsan anlarımda konuda zırh ya da silah için parlama effecti yapma anlatılmıyor.Pack yok diye yeşil ve mor pot effecti aktif etme konusunu ya da delici vuruş effecti konusunuda pack yok diye kapatmak gerekiyor o zaman?
Kişi isteğiyle konu kapatılmıyor.Src ve python üzerinden editleme anlatılıyor konuda packle ilgisi ne? Animasyon yazsan anlarımda konuda zırh ya da silah için parlama effecti yapma anlatılmıyor.Pack yok diye yeşil ve mor pot effecti aktif etme konusunu ya da delici vuruş effecti konusunuda pack yok diye kapatmak gerekiyor o zaman?
rootdada 1 kaç ayar gerekiyor o ayarlar yapılmadığı için sistem calışmıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)