InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Spartanfiles HK.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orman1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orman1

Level 8
TM Üye
Konular
376
Çözüm
4
Online süresi
9h 52m
Reaksiyon Skoru
340
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
216
MmoLira
310
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Öncelikle ben bircan orman,müşterilerimden gelen soruları cevaplamaktan yoruldum artık konu açma gereği duydum.Konu kapatılmazsa çok memnun olurum.Bir arkadaş 30tlye sunucu alıp filesi wareze düşürdüğünü zannediyor.

Bahsi geçen konu : http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/3296806-lycanli-sorunsuz-100k-files-acik-kaynak.html

Konuda bahsettiğimiz gibi fileste lisanslama sistemi mevcuttur.Açılan warez konusundaki yorumları okursanız ;

Adsizda82e.png

L47lZ1.png

3-5 arkadaş emek hırsızlığına boyun eyip filesi kurmuşlar ancak karşılaştıkları hata yukardadır.Lisansın kırılabilmesi imkansızdan biraz düşüktür.Tabi bunu becerebilicek zekadaki arkadaşlar burda boş boş yorum atıp kendini birşey zannedenlerden değiller biz onları biliyoruz ama onlar emeğe saygı gösteren karakterde insanlardır.

Filesi istediğiniz yolla kurmaya çalışın configlerden saçma sapan ayarlamalarla istediğiniz kadar uğraşın lisansı kıramazsınız,kıramadığınız içinde oyunu açamazsınız.Napabilirsiniz onuda söyliyim bari,önemli bulmadığımız questleri çalıp birşeyler yapabilirsiniz.

Kayıtlı lisanslardaki çıktı ;

b438953d26.png

İyi Forumlar
Bircan ORMAN & Safa DEMİREL

Bölümü amacı dışında kullanmayınız. Diğer açılan konu zaten kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri