HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kaya sadece ch1 de çıkıyor.
Lungsam da metin 1 yada 2 tane oluyor. (Diğer maplar artırıldığı için söylüyorum.)
Devler diyarı sonu na ışınlanmıyor tıkladığınız zaman başına ışınlıyor.
Sersem sorunu özellikle sürgünde devam ediyor hala.
Kendi bayrağında 1level bile olsan başka bayrak dalarsa ölüyorsun.
Işınlandığın zaman otomatik saldırı düz saldırıya geçiyor.
Damagelerde tutarsızlık var. Peti çağır veya gönder yapınca düzeliyor. Normalde düz 5k girerken 3.5k lara kadar düşüyor. Kısa süre sonra tekrar bozuluyor.
benim gözlemlediklerim bunlar @Shorty;
Birde bu 2. Efsun nesnesi 2.Arttırma Kağıdı diye Helendeki arttırma değiştirmeleri koyuyorlar onlara da bir çözüm bulabilirseniz çok iyi olur.
Lungsam da metin 1 yada 2 tane oluyor. (Diğer maplar artırıldığı için söylüyorum.)
Devler diyarı sonu na ışınlanmıyor tıkladığınız zaman başına ışınlıyor.
Sersem sorunu özellikle sürgünde devam ediyor hala.
Kendi bayrağında 1level bile olsan başka bayrak dalarsa ölüyorsun.
Işınlandığın zaman otomatik saldırı düz saldırıya geçiyor.
Damagelerde tutarsızlık var. Peti çağır veya gönder yapınca düzeliyor. Normalde düz 5k girerken 3.5k lara kadar düşüyor. Kısa süre sonra tekrar bozuluyor.
benim gözlemlediklerim bunlar @Shorty;
Birde bu 2. Efsun nesnesi 2.Arttırma Kağıdı diye Helendeki arttırma değiştirmeleri koyuyorlar onlara da bir çözüm bulabilirseniz çok iyi olur.
Son düzenleme:
Örümcek zindanıda hala aynı yine çok sağlam vuruyolar %25 azalma yeterli olmamış
Son düzenleme:
Örümcek zindanıda hala aynı yine çok sağlam vuruyolar %25 azalma yeterli olmamış
Kraliyet kullandığım için eski haline döndü gibi %5- %10 lik bi damage azalması olsa iyi olur.