HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Forumu 2010'dan beri takipteyim. Güzel bir nick belirleyerek yeni bir hesap açmak istedim. Amacım Yönetime doğru yükselmek.:l02:
Kendimden bahsedeyim, Adım Onur 18 yaşındayım meslek stajımı bitirdim ve bu sene evde yatmayı düşünüyorum
Metin2 oyununu hala oynuyorum. Ely m2'yi de 2012 senesi venüs serverinden beri oynuyorum 2 sene ara verdim.
3 aydır keith serverinde devam ediyorum.
İlgi alanlarım, metin2, bilgisayar, bilgisayar oyunları, arabalar, ve wakeboard.
Yeni bir şeyler keşfetmek en sevdiğim iştir aslında. TurkMMO da büyük bir platform. Bakabildiğim kadar keşfedebildiğim kadar..
Yardım etmeyi, Yardımcı olmayı ve en önemlisi çare olmayı da prensip olarak benimsemiş bir insanım.
Bu arada, isimlerinizide yazarsanız tanışmış oluruz arkadaşlar.
Herkese Merhabalar,
Onur Polat
Kendimden bahsedeyim, Adım Onur 18 yaşındayım meslek stajımı bitirdim ve bu sene evde yatmayı düşünüyorum

Metin2 oyununu hala oynuyorum. Ely m2'yi de 2012 senesi venüs serverinden beri oynuyorum 2 sene ara verdim.
3 aydır keith serverinde devam ediyorum.
İlgi alanlarım, metin2, bilgisayar, bilgisayar oyunları, arabalar, ve wakeboard.
Yeni bir şeyler keşfetmek en sevdiğim iştir aslında. TurkMMO da büyük bir platform. Bakabildiğim kadar keşfedebildiğim kadar..
Yardım etmeyi, Yardımcı olmayı ve en önemlisi çare olmayı da prensip olarak benimsemiş bir insanım.
Bu arada, isimlerinizide yazarsanız tanışmış oluruz arkadaşlar.
Herkese Merhabalar,
Onur Polat
Son düzenleme:
Hoşgeldin
Soru ve sorunların olursa özel mesaj atabilirsin.
TurkMMO sohbet yerimiz 6877124, adlı rc adresine başvura bilirsin.
Soru ve sorunların olursa özel mesaj atabilirsin.TurkMMO sohbet yerimiz 6877124, adlı rc adresine başvura bilirsin.
Son düzenleme:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Verdiğim rc adresine başvura bilirsin, 20:30 a kadar aktifim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)