Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kahramanlık ödülü aldım ama arttırmaları vermedi
10 tane efsun nesnesi aldım okadar. bilginiz olsun (Shorty bi ara gelince verir diye düşünüyorum
)(RayBorn)
Buraya kadar kötü kısmıydı. Şu ex olayına çok sevindim, Shorty çıkartıp 1000 kristal verse valla bu kdar sevinmezdim
Paradaki sınırda kalkmış perfect olmuş. Emeği Geçenlerin ellerine kollarına sağlık.
10 tane efsun nesnesi aldım okadar. bilginiz olsun (Shorty bi ara gelince verir diye düşünüyorum
)(RayBorn)Buraya kadar kötü kısmıydı. Şu ex olayına çok sevindim, Shorty çıkartıp 1000 kristal verse valla bu kdar sevinmezdim

Paradaki sınırda kalkmış perfect olmuş. Emeği Geçenlerin ellerine kollarına sağlık.
Merhaba güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Kahramanlık ödülünde artık sadece Efsun Değiştirme kağıdı veriyor
Kahramanlık ödülünde artık sadece Efsun Değiştirme kağıdı veriyor
Bu saatten sonra böyle kardeş dil dökme boşuna nafile.Kahramanlık Görevi yeniden düzenlendi. Artık 1 Hafta bekleme süresi yok. Ödülü alabilmeniz için gerekli olan seviye 130 dan 105 a indirildi Ayrıca Kahramanlık ödülünden arttırma kağıdı kaldırıldı sadece 10 adet değiştirme kağıdını ödül olarak alabilirsiniz. Arttırma kağıdını nesne marketden satın alabilirsiniz.