HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Keith'e özel profesyonel dans videosu hazırlanacaktır.Katılmak isteyenlerin ( kız & erkek ) özel mesaj ile belirtmeleri rica olunur.Lonca veya krallık fark etmez.Grup olarak ta başvurabilirsiniz.Şayet grup olarak alınan kesitler çok daha hoş olacaktır.Tüm yakın arkadaş gruplarından video isteği bekliyorum.Eğlenceli olacağının garantisini verebilirim
İyi eğlenceler
İyi eğlenceler
Son düzenleme:
Keith'e özel profesyonel dans videosu hazırlanacaktır.Katılmak isteyenlerin ( kız & erkek ) özel mesaj ile belirtmeleri rica olunur.Lonca veya krallık fark etmez.Grup olarak ta başvurabilirsiniz.Şayet grup olarak alınan kesitler çok daha hoş olacaktır.Tüm yakın arkadaş gruplarından video isteği bekliyorum.Eğlenceli olacağının garantisini verebilirim![]()
İyi eğlenceler
:m26:O zaman hemen hazırlıklara baslayalim
:l04:Keith'e özel profesyonel dans videosu hazırlanacaktır.Katılmak isteyenlerin ( kız & erkek ) özel mesaj ile belirtmeleri rica olunur.Lonca veya krallık fark etmez.Grup olarak ta başvurabilirsiniz.Şayet grup olarak alınan kesitler çok daha hoş olacaktır.Tüm yakın arkadaş gruplarından video isteği bekliyorum.Eğlenceli olacağının garantisini verebilirim![]()
İyi eğlenceler
Öhöhö öğritminim banada yer varmı
:m06:İyi çalışmalar, çekimler bitince bizimlede paylaşın 
Önerim : videoyu örnek videodaki gibi uzun tutmayın
Başarılar.

Önerim : videoyu örnek videodaki gibi uzun tutmayın
Başarılar.
Son düzenleme:
Yok bu sefer en fazla 4 dk planlıyorumİyi çalışmalar, çekimler bitince bizimlede paylaşın
Önerim : videoyu örnek videodaki gibi uzun tutmayınBaşarılar.
Malum çok sayıda kesit oldugu için uzun sürüyor..Teşekkürler 
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)